Opinie

Habza Finanse » Opinie
Habza Finanse - opinie klientów, którym pomogli

Korzystałeś z naszych usług? Dodaj własną opinię i pomóż innym osobom w poznaniu Habza Finanse.

 

Przeczytaj opinie naszych klientów

śr. 12.09.2018 09:33

Składam serdeczne podziękowania firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji, wydawało się bez wyjścia. Dzwoniłem wcześniej w kilka miejsc ale skończyło się na zapytaniach do BIK. Tutaj trafiłem na bardzo doświadczonego doradcę Panią Dorotę Budzyńską. Pani Dorota przeanalizowała moja sytuację bardzo skrupulatnie i cierpliwie. Już po pierwszej rozmowie czułem że tylko ona może mi pomóc. Cały proces kredytu to tylko 3 dni. Dostałem warunki bardzo korzystne. Pani Dorota mówiła że będę zadowolony ale nie spodziewałem się w najsmilszych marzeniach że aż tak. Pani Doroto bardzo Pani dziękuję.

Adres IP:89.64.16.180

Dariusz

wt. 11.09.2018 16:03

Dziękuję Pani Karolinie Czarneckiej z pomoc w uzyskaniu kredytu. Żaden bank nie chciał mi przyznać. Dzięki Pani mogłam pospłacać wszystkie chwilówki i mieć jedną rate. Polecam wasze usługi i dziękuje raz jeszcze.

Adres IP:94.254.184.107

 

Natalia

wt. 11.09.2018 13:12

Dzięki p Andzelice Artymiak otrzymałem kredyt gotówkowy, co w innym banku było nie możliwe, mój koszmar chwilowek się skończył. Dziękuję za pomoc i uzyskanie kredytu . Pani Andzeliko jest Pani najlepsza w tym co Pani robi.

Adres IP:31.0.67.225

Bp

Dzięki p. Angelice Artymiak otrzymałam kredyt konsolidacyjny co pozwoliło mi na spłatę moich chwilowek. Pani Angelika dokonała niemożliwego, żaden z banków nie chciał mi udzielić kredytu. Jest osobą w 100%% profesjonalna. Ma bardzo dobre podejście do klienta i zawsze służy pomocą. W każdej sytuacji potrafiła znaleźć wyjście. Pani Angelika jest najlepsza. Polecam firmę Habza.

31.0.47.119

Magda

Nie wierzyłam, że uda się uzyskać kredyt na spłatę chwilówek zwłaszcza tak szybko. Bylo co prawda trochę zawiłości z dokumentami ale na szczęście trafilam na Pana Karola którego wiedza i cierpliwość pozwoliła na uniknięcie powiększania się długu:-) Żałuję tylko,  że nie znalazłam Państwa firmy trochę wcześniej.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

94.254.129.237

karolina

Bardzo dziękuję P.Piotrowi za pozytywe i profesjonalne załatwienie mojej konsolidacji, będę w przyszłości polecać państwa biuro pozdrawiam Grażyna Ł.

176.106.110.64

Grażyna Łubczyk

Dzięki pomocy Pani Diany Oleszczuk uzyskałem kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu udało się nawet otrzymać kredyt o wiele wyższy niż przewidywałem. Zdecydowanie polecam usługi Habza Finanse!

37.47.40.121

Marcin M. – Łódź

Szybkie i zawodowe podejście do tematu. Szczególnie dziękuję p. Sebastianowi W za załatwienie konsolidacji.

188.146.37.225

Piotr

Zapewne nie będę oryginalny bo moja historia brzmi podobnie jak wielu tu innych osób. Mimo to chciałbym pochwalić pracę Pana Daniela Orackiego, dzięki któremu mogę odetchnąć od natarczywych telefonów. Nie wiem jak Pan Daniel to zrobił bo wydawało mi się, że nie mam już żadnej zdolności kredytowej(tak mi przynajmniej wcześniej mówiono) a jednak udało się. Serdecznie pozdrawiam.

185.93.94.213

Szymon

Dziękuję panu Sebastianowi za szybkie załatwienie pożyczki. Zdziałał cuda i to w banku gdzie wcześniej mnie nie chcieli.

 

 

188.146.37.225

Łukasz

Firma Habza, a w szczególności reprezentująca ją Pani Katarzyna Czarnecka to synonim świetnej współpracy, indywidualnego podejścia do klienta oraz profesjonalizmu. Trudna sytuacja, którą Pani Czarnecka rozwiązała na najwyższym poziomie, z poważnym podejściem i przede wszystkim – sukcesem, w pełni satysfakcjonuje mnie jako klienta. Tak było za pierwszym razem, kiedy współpracowałem z Habzą i to przekonało mnie, że warto zwrócić się do firmy jeszcze raz. Nie zawiodłem się. Bardzo dziękuję za Pani pomoc.

195.78.239.122

Paweł D.

Wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam tego pana do współpracy.

Kamil N.

Wspaniała współpraca, dzięki panu Karolowi otrzymałam kredyt, wyszłam z długów, oceniam współpracę na najwyższym poziomie.

Marta – Dąbrowa Górnicza

Habza finanse to pełen profesjonalizm oraz 100% skuteczność. Można by rzec finansowi magicy. Polecam kontakt z Panią Izabelą Szermanowicz. Pani Izabela pomogła mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji – pętli chwilówek. Moja wdzięczność nie zna granic. Bardzo dziękuję.

Piotr

Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią Habza Finanse. Szczególne podziękowania pragnę złożyć Panu Łukaszowi Koński z którym współpraca była bezproblemowa i w każdej sprawie mogłam liczyć na rzetelną poradę.

Katarzyna Bąkowska

Bardzo profesjonalna obsługa Pani Marleny Tomasiewicz.

MT

WIELKIE podziękowania dla Pani Marleny Tomasiewicz. Bardzo kontaktowa, uprzejma a co najważniejsze skuteczna. Pieniądze tego samego dnia trafiły na moje konto. Spiralo chwilówek żegnaj.

Iwona

Ogromne podziękowania dla Pana Daniela. Miałem bardzo ciężką sytuację, myślałem, że to już koniec… Kompletnie zapętliłem się w chwilówkach. Na szczęście Pan Daniel rozwiązał mój problem i uzyskał dla mnie kredyt konsolidacyjny w banku. Teraz mogę spokojnie spać. Znowu mam chęć do życia. Dziękuję Wam Habza Finanse. Jesteście najlepsi !

159.205.184.143

Mieczysław

Z czystym sumieniem mogę polecić Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Dianą Oleszczuk. Pani Diano, ogromne podziękowania za szybką i skuteczną, pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Pani wsparcie i profesjonalne podejście czułam od samego początku współpracy. Mogłam liczyć na Pani pomoc i fachową radę w każdej chwili. Dziękuję za okazaną empatię, oraz dużą cierpliwość do tysiąca moich pytań, dzięki Pani i dla mnie znów zaświeciło słońce. Dziś mogę powiedzieć, że zwrócenie się do Firmy Habza było słuszną decyzją z mojej strony. Polecam Wszystkim, którym problemy finansowe nie dają w nocy spać.

159.205.132.207

Aleksandra z Łodzi



Wniosek Online