Opinie

Habza Finanse » Opinie
Habza Finanse - opinie klientów, którym pomogli

Korzystałeś z naszych usług? Dodaj własną opinię i pomóż innym osobom w poznaniu Habza Finanse.

 

Przeczytaj najnowsze opinie naszych klientów

Witam
Bardzo dziękuję Pani Katarzynie Czarneckiej i Pani Dianie Oleszczuk za profesjonalne poprowadzenie spraw finansowych związanych z pozyskaniem kredytu hipotecznego i nie tylko. Dzięki Nim niedługo będziemy cieszyć się własnym kątem. Gorąco polecam współpracę z Paniami, które o każdej porze były do dyspozycji i w sposób perfekcyjny pomagały “ogarnąć” wszelkie trudności związane ze sprawami finansowymi. Jestem ciągle pod wrażeniem profesjonalizmu i kreatywności obu Pań.
Bardzo Paniom dziękuję.

Adres IP:88.156.136.228

Urszula Warszawa

Nie po raz pierwszy korzystałam z usług Habza Finance
i za każdym razem byłam bardzo zadowolona .
Szybka , profesjonalna obsługa , mili i wyrozumiali ludzie .
Polecam każdemu w trudnej sytuacji .

Adres IP:89.64.10.55

Hanna

Do Habza finanse trafiłam zdecydowanie za późno. Gdybym wiedziała wcześniej, że jest firma, która w profesjonalny sposób jest mi stanie pomóc to miałabym mniej nieprzespanych nocy na koncie. Bardzo serdecznie dziękuję Ewie Czupajło i Pawłowi Myślińskiemu za świetny kontakt i cierpliwość.

Adres IP:185.153.35.131

Katarzyna P.

Dziękuję Pani Dorocie Budzyńskiej. Moim zdaniem najlepszy doradca finansowy, nie dość że pomogła mi wydostać się z pętli chwilówek to jeszcze zrobiła porządek w bazach dłużników. Dodatkowo cofnęła mi zgody we wszystkich pozabankowych cyrkach żeby mnie nie kusiło 😊
Pani Doroto obiecuję być już grzeczny. Każdemu kto potrzebuje szybkiej pomocy polecam Panią Dorotkę. Słowa nie opiszą jak bardzo mi Pani pomogła… Życzę wszystkiego dobrego całej firmie Habza.

Adres IP:89.64.17.30

Wdzięczny

Chciałabym bardzo jeszcze raz podziękować za miłą obsługę i pomoc w mojej sprawie. Moje podziękowania kieruje do Pani Angeliki Artymiak. Miła, konkretna osoba, która poważnie podeszła do mojej sprawy. Wszystko dokładnie wytłumaczone w sposób zrozumiały. Dzięki współpracy wiem ile spłacam i za co. Raty są dostosowane do moich możliwości co daje poczucie bezpieczeństwa i wewnętrzny spokój. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie .

Adres IP:188.146.58.220

Ewa P.

Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Agnieszką Trąbińską z Habza Finanse. Pomogła mi wyjść z naprawdę trudnej sytuacji, w której na tzw. własną rękę nie dałam rady się wygrzebać. Zawsze pod telefonem, wyczerpująco odpowiadała na moje pytania i wątpliwości, pełne zaangażowanie, profesjonalizm i do tego naprawdę sympatyczna osoba. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Adres IP:46.229.151.210

Magda_Warszawa

Korzystałem z usług firmy Habzai gorąco polecam. Pan Konrad Matusiak w sposób bardzo profesjonalny pomógł mi wyjść z problemów dzięki czemu wraz z żoną możemy spokojnie patrzeć w przyszłość. Bardzo polecamy tego człowieka!!

Adres IP:37.47.25.227

Mateusz

Bardzo chciałbym podziękować Panu Konradowi Matusiakowi !
Pełen profesjonalizm .
Zajął się moja sprawa do końca i z niemożliwego uczynił możliwe !
Dzięki niemu odzyskałam spokój finansowy !
Bardzo dziękuje
Baaardzooo polecam Pana Konrada

Adres IP:89.69.184.159

Joanna O

Wielkie podziękowania za wyciągnięcie mnie ze spirali długów. Pan Tomasz Karpiński pomógł mi w sytuacji bez wyjścia. Fachowo podszedł do sprawy i korzystnie rozwiązał moje problemy finansowe. Zaczynam nowe życie z jedną niską rata miesięczną. Polecam

Adres IP:5.173.160.75

Janusz Paszko

Witam. Chciałabym serdecznie podziękować firmie Habza Finase za udzieloną pomoc w trudnej sytuacji w jakiej się znalazłam. W szczególności chciałabym podziękować Pani Marlenie Lenk, która zajmowała się moją sprawą. Dzięki jej pomocy i profesjonalnemu podejściu do klienta moja sytuacja finansowa uległa poprawie. Gdy wystąpił problem z podpisaniem umowy (mieszkam na Podkarpaciu umowa do podpisu w Warszawie ), wraz z przedstawicielem Banku, który udzielał mi pożyczkę przyjechała z dokumentami do podpisu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Pani Marleno.

Adres IP:91.229.22.27

Ewa

Dziękuję bardzo za pośrednictwo w zakresie uzyskania kredytu konsolidacyjnego, który tylko na trochę niestety pomoże nie za wiele ale zawsze jet to krok do przodu jestem wdzięczy panu konradowi matusiakowi za to jak i również za podwiezienie samochodem w jedną stronę jak i drugą mam nadzieję że niedługo znowu skorzystam z pana usług tylko wtedy niechciałbym już jeżdzić po Warszawach tylko załatwić to w swoim rodzonym mieście

Adres IP:79.163.169.140

Wiesław Brzeski

Dołączam do wszystkich zadowolonych klientów pani Agnieszki Trąbińskiej z firmy Habza Finanse . Jeszcze raz bardzo mocno dziękuje- dzięki Pani udało mi się wyjść na prostą. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pani Agnieszka jest prawdziwym pośrednikiem pomiędzy kredytobiorcą , a bankiem. To co robi wykonuje perfekcyjnie i z całego serca . Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Prowadziła moją sprawę od początku, aż do samego końca. Już po paru minutach rozmowy z panią Agnieszką poczułam się bezpiecznie, a po kilku dniach komfortowo ponieważ od razu poinformowała mnie co mam robić i prowadziła moja sprawę z pełnym zaangażowaniem. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde pytanie. Można pani Agnieszce Trąbińskiej ufać, jest uczciwa i dotrzymuje danego słowa. Dzięki pomocy pani Agnieszki Trąbińskiej otrzymałam kredyt na spłatę chwilówek , a łatwo nie było. Szczerze polecam ! Dziękuje Pani Agnieszko ! Tak trzymać i powodzenia! Na pewno będę polecała wszystkim którzy będą potrzebowali profesjonalnej pomocy ponieważ doradztwo finansowe pani Agnieszki zasługuje na najwyższą ocenę.

Adres IP:37.47.38.120

Beata

Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pani Katarzyny Czarneckiej. Po kontakcie z Panią Katarzyną sprawnie i szybko uzyskałam kredyt. Pani Czarnecka profesjonalnie zaopiekowała się mną.

Adres IP:79.184.69.23

Magdalena

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse w szczególności pana Marcina Kamińskiego który bardzo rzetelnie zajął się moja sprawa i pomógł w uzyskaniu kredytu. Pan Marcin wszystko jasno wyjaśnił. Pełen profesjonalizm

Adres IP:5.173.128.28

Agnieszka

Polecam firmę z całego serca, szczególnie Panią Angelikę Artymiak, oprócz tego że działa cuda w mojej sprawie, to jest przesympatyczna, wyrozumiałą i pełną profesjonalizmu osobą, podejście do klienta na najwyższym poziomie, dzięki niej nie czuje się sama z moimi problemami finansowymi, od samego początku czułam ze mogę Pani Angelice zaufać i się nie zawiodłam !

Adres IP:46.20.58.24

Patrycja

Bardzo polecam usługi p. Andrzeja i całej firmy Habza. Pomogli mi wyjść z trudnej sytuacji. Spłacili wszystkie chwilowki i nareszcie mam spokój i jedna mała ratę. POLECAM !!!

Adres IP:88.149.179.3

Kuba

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Szczególnie polecam Panią Angelikę Arytmiak, która wykazała się pełnym profesjonalizmem i znalazła rozwiązanie dla mojej sprawy, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Na pewno będę polecać firmę dalej! 🙂

Adres IP:188.146.51.245

Basia U

Witam serdecznie, chciałabym bardzo podziękować doradcy- Pani Agnieszce Trąbińskiej za jej zaangażowanie w analizę mojej sytuacji finansowej i ogromną chęć pomocy wyjścia mi z impasu finansowego w jakim się znalazłam. W mojej ocenie jest to osoba z dużym doświadczeniem, ogromną wiedzą i kompetencjami , działająca błyskawicznie, w każdej chwili gotowa do kontaktu, a do tego bardzo serdeczna. Chociaż nie skorzystałam z kredytu, ponieważ znalazłam inne rozwiązanie w międzyczasie, to polecam Panią Agnieszkę gorąco każdemu kto chciałby skorzystać z kredytu za pomocą Firmy Habza Finance.

Adres IP:148.81.190.59

Małgorzata

Serdecznie chciałabym podziękować za udzieloną pomoc i profesjonalne podejście do klienta Pani Ewie Czupajło, Panu Pawle Myślińskim a szczególnie podziękowania dla Pana Mateusza Steżka który od początku miał ze mną kontakt i na bieżąco o wszystkim mnie informował. Tylko ten wspaniały zespół pomógł mi, inne firmy obiecywały wiele a nic nie zrobiły. Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Mateusz Steżek. Pozdrawiam. Bardzo zadowolona klientka.

Adres IP:188.147.43.89

Małgorzata P.

Chciałam z całego serca podziękować Pani Marcie Dworak, dzięki której moje życie znowu ma sens. Jest cudownym aniołem, pełnym empatii i zrozumienia człowiekiem. Dzięki takim ludziom teraz już wiem, że nawet z beznadziejnej sytuacji można wyjść i na nowo cieszyć się życiem. Byłam w krytycznej sytuacji finansowej i nie widziałam już sensu życia… Przez jej wielkie serce, zaangażowanie oraz dyspozycyjność o każdej porze udało się znaleźć dla mnie rozwiązanie wszystkich kłopotów. Dzisiaj na nowo uśmiecham się do swego dziecka i innych ludzi 🙂
Jeszcze raz dziękuję mojemu ANIOŁOWI i szczerze wszystkim polecam Panią Martę.

Adres IP:37.248.192.129

Szczęśliwa Beata

Witam szczerze polecam firmę Habza a w szczególności Pana Łukasza Konskiego oraz Panią Angelike Artymiak wspaniali ludzie wyprowadzili nas na prosta te osoby potrafią zdziałać cuda życzę im wszystkiego co najlepsze i szczerze polecam nie czekajcie z problemami az urosną działajcie szybko firma godna zaufania Polecam Polecam

Adres IP:188.147.101.40

Ewka

Bardzo serdecznie dziękuję Pani Dianie Oleszczuk za pełne zaangażowanie, wsparcie i pomoc w uzyskaniu kredytu na konsolidacje chwilówek przy na prawdę marnej zdolności. Pani Diana jest bardzo miłą, pracowitą i cierpliwą osobą, a współpraca z nią jest idealna, odpowiada na każde pytania, a także jest w stałym kontakcie z Klientem informując na bieżąco, jaki jest postęp w sprawie. Dziękuję również Właścicielowi za indywidualne podejście do mojej sprawy i za uczciwość. Widać, że firma stawia przede wszystkim na Klienta i najważniejsze jest, by Klient rozwiązał swoje problemy. Polecam!

Adres IP:5.173.144.203

Olga

Chciałem bardzo mocno podziękować firmie Haba Finance za pomoc. Pełne zaangażowanie, profesjonalizm od samego początku współpracy. W szczególności polecam Pana Pawła, który przeprowadził mnie przez każdy etap procesu. Pan Paweł był rzetelny, rzeczowy i cierpliwy pomimo miliona pytań z mojej strony. Dziękuję również Pani Kasi oraz Panu Mateuszowi za pomoc w kompletowaniu niezbędnych dokumentów oraz za profesjonalizm i wiedzę jaką posiadają w tym temacie. W sytuacji, która wydawała być się niemożliwą do rozwiązania ta trójka zrobiła wszystko co w ich mocy żeby to przedsięwzięcie się udało.

Dziękuję i pozdrawiam

Adres IP:146.60.168.57

Michał K.

Wraz z mamą miałam przyjemność być obsługiwana przez Pana Piotra Bednarczyk. W jego przypadku określenie dobry specjalista nie ma racji bytu. Pan Piotr wykazał się doskonałą znajomością wiedzy bankowej, krok po kroku dokonał niemożliwego wyciągając mnie i mamę z pętli chwilówek.Gdy moje zwątpienie sięgało zenitu z braku możliwości wzięcia kredytu bankowego Pan Piotr znalazł sposób jak mimo małego dochodu można skonsolidować w kredycie bankowym chwilówki i jeszcze uzyskać dodatkowo wolne środki. Szybki przekaz informacji, motywacja, precyzyjność a przede wszystkim skuteczność w działaniu to są cechy dobrego pośrednika finansowego co udało mi się doświadczyć na własnej osobie.Jedyne czego żałuję to że wcześniej nie trafiłam do Państwa z narastającym problemem. A Panu Piotrowi życzę dalszych sukcesów i z przyjemnością polecę mu innych klientów jeśli się nadarzy taka możliwość. Pozdrawiam.

Adres IP:185.93.94.159

Katarzyna

Bardzo dziękuję za pomoc!Sytuacja była według mnie beznadziejna, stres nie do opisania, telefon dzwoniący co 15 minut,doslownie-czarna dziura,bilansowanie nad przepaścią.Znalazłam w internecie informacje na temat konsolidacji chwilówek.Zadzwoniłam i miałam przyjemność poznać Panią Aleksandrę Mirończuk.Pomogła mi w uzyskaniu pieniędzy na spłatę chwilówek i dzięki niej wyszłam na prostą i mogę normalnie funkcjonować.Zadluzenie siegało 30.000zł.Naprawdę polecam!Z chwilówek można wyjść!

Adres IP:46.134.123.210

KaTaRzyna

Dzień dobry, Polecam firmę Habza a szczególnie Panią DOROTĘ BUDZYŃSKĄ: jest profesjonalna, konkretna i przede wszystkim SKUTECZNA. Miałam bardzo trudną sytuację i Pani Dorota znalazła mi rozwiązanie. Jestem zadowolona z kontaktu, sposobu przekazywania informacji oraz cierpliwości. Jest osobą bardzo empatyczną i godną zaufania. Otoczyła mnie opieką, była stale pod telefonem.
Pani Dorota jest … aniołem 🙂 polecam własnie Panią Dorotę Budzyńską.

Adres IP:83.142.185.82

Zadowolona

Polecam wszystkim potrzebującym pomocy i wsparcia w sprawach finansowych firmę Habza Finance ze wszystkich możliwych powodów a w szczególności Panią Monikę Karaś. Rzetelne, profesjonalne i ciepłe podejście do człowieka a nie tylko jako do klienta. Zawsze chętnie wysłucha, doradzi z całego serca i najważniejsze, zawsze pomoże. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam 🙂

Adres IP:37.47.21.2

Jolanta M.

Polecam pana Bartka Sołkowicz’a/ Pełen profesjonalizm i rzetelne podejście do klienta.Jestem zadowolony w 100 %

Adres IP:109.196.62.140

Damian

Wspaniali fachowcy przez duże ” F”, a w szczególności Pan Mateusz Strzeżek, któremu serdecznie dziękuję za profesjonalną pomoc. Szybkość działania i zaangażowanie w sprawie.

Adres IP:195.136.31.81

Zadowolona Klientka

Polecam firmę Habza Finanse. Moją sprawę prowadziła pani Katarzyna Czarnecka współpraca była bezproblemowa , pani kasia wszystko zrobia żebym uzyskala kredyt dzięki temu moje problemy z chwilówkami sie skończyły z całego serca bardzo dziękuje 🙂 i polecam moja sytuacja była bardzo trudna myślalam ze nie ma z niej wyjścia ale pani kasia sobie z nią poradziła jestem bardzo jej wdzięczna . Polecam .

Adres IP:89.70.186.4

Gawlik Magdalena

Polecam firmę Habza w 100 %, za profesjonalne podejście do klienta, za fachowość i w końcu za Pomoc. Przekonałam się nie pierwszy raz że można na nich polegać. Dziękuję.

Adres IP:83.21.208.28

Marzena

Witam.
Bardzo dziękuję za pomoc cierpliwość i pełny profesjonalizm Pani Dianie Oleszczuk do pomocy w udzieleniu kredytu i wyklarowaniu mojej sytuacji finansowej .

Adres IP:31.132.71.118

IZABELA

Dziękuję Pani Agnieszce Trąbińskiej za fachową pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego. Wszystko odbyło się szybko już po skompletowaniu dokumentów, a na decyzję czekałam kilka dni. Dzięki Pani Agnieszce mam jedną wygodną ratę, co znacząco poprawiło mój komfort psychiczny 🙂 pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zajęcie się moją sprawą. Polecam każdemu Panią Agnieszkę i całą firmę Habza.

Adres IP:37.47.113.172

Katarzyna

Polecam firmę Habza , uzyskali dla mnie bankowy kredyt na spłatę chwilówek w momencie, gdy już raczej straciłem nadzieję po wyczerpaniu innych możliwości . Usługa trochę kosztowała, ale święta będą spokojne :).Dziękuje Panu Łukaszowi Końskiemu za zaangażowanie i współpracę.

Adres IP:188.147.40.22

Senior

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse. Pan Łukasz Koński to prawdziwy profesjonalista. Od pierwszego telefonu konkretnie i bez tracenia czasu.Wydawało się niemożliwe (wcześniejsze doświadczenia), a jednak kredyt bankowy dla mnie uzyskał.Dziękuję.

Adres IP:188.147.40.22

Edor

Serdecznie Dziękuję za pomoc. Szybko, profesjonalnie, kontakt z doradcą o każdej porze. Polecam !!

Adres IP:89.64.8.252

Magda

Mi pomógł Pan Bartek Sołkowicz . Potrzebowałam środków na spłatę chwilowek. Nakierowal jakie zdobyć dokumenty , na bieżąco o wszystkim informował i udało się osiągnąć cel za co jestem bardzo wdzięczna. Warto ! Skorzystać z pomocy osób które się na tym znają oraz mogą dużo zadziałać i po prostu pomóc.

Adres IP:5.173.16.182

Patrycja

Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji finansowej, wzięłam łam w kredyty pozabankowe, raty, które przyszło mi spłacać przekraczały moje dochody. Nie wiedziałam co robić. Sytuacja stała się trudna, przeglądając internet trafiłam na reklamę firmy Habaza Finanse. Poczytałam opinie na jej temat i postanowiłam do nich napisać , prawie natychmiast napisała do mnie pani Marlena Lenk. Wysłuchała mnie i udzieliła informacji co należy zrobić , jakie dane będą potrzebne i poinformowała mnie, że zrobi wszystko aby mi pomóc. Dotrzymała słowa. Pomogła mi uzyskać kredyt bankowy, który pozwoli mi spłacić chwilówki. Pomoże wyjść z zadłużenia. Jestem jej bardzo wdzięczna. Jest to osoba bardzo miła i uczynna . Polecam wszystkim, którzy mają podobne problemy, poprzez pomoc tej firmy mogą uzyskać spokój i bezpieczeństwo finansowe. Szczególnie polecam panią Marlenę Lenk osobę empatyczną i profesjonalną. Dziękuję pani Marleno. Życzę dalszych sukcesów.

Adres IP:84.10.115.52

Bronisława

Chciałabym gorąco polecic P. Angelike Artymiak z Habza Finanse która pomogła mi uzyskać kredyt. Moja sytuacja była beznadziejna miałem masę chwilowek już po terminie,do tego wpis do Big do tego duże kwoty, myślałem już ze nic się nie da zrobić, a P. Angelika zadziałała cuda i w bardzo szybkim czasie uzyskała dla mnie kredyt wraz z dodatkowymi środkami dla mnie. dziękuję jeszcze raz i polecam!!!

Adres IP:37.47.57.44

Bogusław Wójcicki

Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc w trudnej sytuacji. Polecam pełen profesjonalizm. Polecam firmę i Pana Łukasza. Człowiek do spraw trudnych i beznadziejnych w uzyskaniu pomocy finansowej . Jeszcze raz dziękuję.

Adres IP:91.212.165.210

Marta

Dziękuję panu Marcelemu K. za pomoc z wyjścia z trudnej sytuacji finansowej i spłaceniu chwilówek.Myślałem,że już nic z tego nie będzie.Polecam firmę HABZA.Pozdrawiam

Adres IP:188.147.101.145

Romuald

Pani Agnieszka Trąbińska  to najlepszy ekspert kredytowy i godna zaufania osoba działająca w branży trudnej dla przeciętnego kredytobiorcy. Pani Agnieszka pomogła mi uporać się z trudnym kredytem jakim jest konsolidacja chwilówek i pożyczek pozabankowych. Prowadząc własną działalność gospodarczą mogę stwierdzić, że na drodze biznesowej Pani Agnieszka Trąbińska wykonuje swoja pracę na bardzo wysokim poziomie. Dzięki pomocy kredytowej  pani Agnieszki udało mi się uzyskać kredyt konsolidacyjny na 10 lat  dzięki czemu uzyskałam ponownie płynność finansową ,a moja firma zaczyna lepiej funkcjonować. Pani Agnieszka  klienta, otacza opieką , jest stale pod telefonem, aktywnie i skutecznie uczestniczy w negocjacjach z bankiem. Pani Agnieszka Trąbińska  jest cierpliwa ,spokojna  wyrozumiała ,ale bardzo zdecydowana w swoim doradztwie, czego osobiście doświadczyłam podczas naszej współpracy. Gorąco polecam współpracę z Panią Agnieszką Trąbińską

Adres IP:37.47.55.4

Basia

Polecam firmę Habza Finanse, szczególnie doradcę Pana Marcina Kamińskiego. Szybko i profesjonalnie pomógł mi uzyskać konsolidację chwilówek. Dzięki niemu jestem w stanie na bieżąco regulować swoje zobowiązania. Dziękuję.

Adres IP:37.47.26.142

Marek Zieliński

Polecam współpracę z Panem Adrianem. Szybko i profesjonalne poprowadził moją sprawę kiedy nigdzie nie mogłem dostać kredytu. Współpraca bardzo udana, a Pan Adrian Glinka calkowicie godny polecenia.

Adres IP:5.173.192.205

Kamil

W sprawie uzyskania kredytu współpracowałam z p. Mateuszem Strzeżek. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, niezwykle pomocny i wyrozumiały pracownik Habza Finanse. Jeszce nigdy załatwianie spraw “urzędowych” nie było dla mnie tak proste i jednocześnie miłe. Co najważniejsze – moje pożyczki zostały skonsolidowane w jeden porządny, uczciwy kredyt. Zdecydowanie polecam p. Mateusza jako prawdziwego eksperta kredytowego!

Adres IP:89.238.54.50

 

Wioletta Blok

Chciałabym bardzo podziękować panu Mateuszowi Strzeżek a także pani Ewie Czupajło i panu Pawłowi Mysliwskiemu za prace i serce jakie włożyli w moja sprawę. Dzięki nim udało mi sie wyjsć z długów i spirali chwilówek. Moja sprawa wydawała sie bez wyjścia a jednak udało sie i to w bardzo szybkim tempie za sprawa tych cudownych osób. Jeszcze raz bardzo wam dziekuje i serdecznie polecam kozystac z ich usług ! 😉

Adres IP:85.221.153.232

 

Adrianna

Polecam współpracę z Habza Finanse. Pan Andrzej Swierzbiński pomógł mi w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego na spłatę chwilówek i moich długów. Cierpliwe wysłuchiwał moich pytań i cierpliwie na nie odpowiadał. Najważniejsze , że udało się pozbyć nieszczęsnych chwilówek i przestały dzwonić telefony ze wszystkich firm przypominające o spłacie. Nie udało się przed swiętami ale chociaż na nowy rok będę mogła spać spokojniej. DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!

Adres IP:95.160.156.71

Bożena z Wrocławia

Polecam Pana Bartłomieja Solkowicza. W mojej beznadziejnej sytuacji jemu udało się ogarnąć moje długi.

Adres IP:83.13.100.86

Kamila

Witam! Chcę podziękować p.Łukaszowi Nowak za pomoc i wsparcie w uzyskaniu kredytu.Dzięki niemu uwierzyłam że można wyjść z długòw. Polecam wszystkim w bardzo trudnej sytuacji finansowej firmę Habza.

Adres IP:83.26.28.204

Joanna

Bardzo polecam panią Martę Dworak, która pomogła mi w spłacie moich chwilówek. Moja sytuacja wydawała mi się beznadziejna, ale dzięki pani Marcie wyszłam z moich problemów i spłaciłam kredyty.

Adres IP:83.142.185.82

Marianna

Z całego serca polecam Firmę Habza Finanse. Moją sprawę prowadziła Pani Aleksandra Mirończuk. Pani Ola to prawdziwa perfokcjonistka, zna się na rzeczy, wszystko wytłumaczy, to prawdziwa optymistka, wierzy ze nie ma rzeczy niemożliwych. Mi wydawalo sie ze moja trudna sytuacja finansowa jest nie do zalatwienie do końca nie wierzylam ze sie uda ale dostalam wiadomosc ze sie udalo. Teraz moge spłacać swoje zadluzenia i miec spokojne święta. Firma Habza naprawde pomaga ludziom, polecam wszystkim w trudnuch sytuacjach finansowych a w szczególności polecam Panią Ole to anioł nie czlowiek.

Adres IP:46.77.164.131

 

Katarzyna

Wszyscy tutaj piszą za mało o Pani Dorocie Budzyńskiej. Pani Dorota wykonała rzecz w normalnym świecie niemożliwą. Uzyskała dla mnie kredyt bankowy w naprawdę bardzo ciężkiej sytuacji. Chwilówki mnie już kąsały straszliwie, a ja czułem się z tym tragicznie, miałem czarne myśli. Ale Pani Dorota jest Aniołem, nie dość że uzyskała kredyt to jeszcze mnie wspierała psychicznie i za to wszystko
niewymownie dziękuję. Szef powinien Pani Dorocie dać dużą premię. Co prawda cała procedura trwała dość długo i nerwy miałem już na granicy wytrzymałości, ale warto było znów zadzwonić do Habzy. Żałuję że za długo zwlekałem. Więc ludzie jeśli macie kłopoty, to z czystym sumieniem polecam na kłopoty Habza i Pani Dorota Budzyńska. Habza robi takie rzeczy o których nie śniłosię filozofom 😊. Pozdrawiam

Adres IP:94.254.168.218

Tomasz K.

Dla wszystkich załamanych i powątpiewających że już nic nie można zrobić i zmienić w swoim życiu polecam Habza Finanse .Wspaniali ludzie którzy pomogą naprawdę w niesamowicie trudnych sytuacjach i nieważne jaki masz status i że mieszkasz na drugim końcu Polski. Wystarczy ,telefon ,internet .Już przy pierwszym kontakcie z pracownikiem odczuwa się nadzieję , szansę pomocy i pełny pakiet profesjonalizmu z wykonywanych czynności poprzez opiekuna który zajmuje się twoim problemem.Dziękuję Serdecznie Pani Aleksandrze Mirończuk za pomoc w rozwiązaniu moich problemów ,przywróciła mi Pani i Habza Finanse wiarę w ludzi i lepsze jutro i co tu ukrywać dzięki wam mam w końcu uśmiech na twarzy. Habza Finanse naprawdę pomaga Dziękuję ,Dziękuję ,Dziękuję

Adres IP:94.254.248.18

Grzegorz S. Dolnośląskie

Dzięki Panu Marcinowi Kamińskiemu szybko i sprawnie otrzymałem kredyt gotówkowy na spłatę tzw. Chwilówek, polecam tą firmę, szybko, rzetelnie i bezproblemowo. Polecam!

Adres IP:83.31.149.83

Cezary

Bardzo dziekuje pani Angelice Artymiak za szybka pomoc w uzyskaniu kredytu na spłatę chwilówek. Odzyskałam spokój ,place jedna niska ratę i nie zalegam z płatnościami. Jeszcze raz SERDECZNIE DZIEKUJE. Bedę polecac firme HABZA FINANSE i panią Angelikę osobom,które znalazły się w takiej sytuacji jak ja.Pani Angelika jest przemiła,sympatyczna osoba i zaangazowana “całym sercem” w prace która wykonuje. DZIĘKUJE. SERDECZNIE POZDRAWIAM

Adres IP:78.88.80.29

Krystyna N.

Bardzo Dziękuję Pani DOROCIE BUDZYŃSKIEJ Z HABZA FINANSE za okazaną pomoc -uzyskanie kredytu na spłatę kredytów i chwilówek. Dziękuję za miłą i sympatyczną współpracę, profesjonalne i
indywidualne podejście do klienta, wsparcie w trudnych dla mnie chwilach. Dzięki Pani DOROCIE BUDZYŃSKIEJ powoli wracam do “normalności”. Pani DOROTA jest FANTASTYCZNĄ OSOBĄ,
jestem pod ogromnym wrażeniem Jej wkładu pracy w pozytywne załatwienie moich problemów. Polecam Firmę HABZA FINANSE, a szczególnie Panią DOROTĘ BUDZYŃSKĄ.

Adres IP:83.12.190.114

Maria P.

Witam. Chciałam serdecznie podziękować Pani Katarzynie Czarneckiej za profesjonalizm. szybkie działanie i wsparcie jestem pełna podziwu. Dziękuje Pani Kasiu.

Adres IP:83.30.203.30

Agnieszka W.

Bardzo, bardzo dziękuję Firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Dzięki pomocy Pani Izabeli Szermanowicz uzyskałam kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Pani Izo – ogromne podziękowania za szybką i skuteczną pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Dziękuję również za wspaniałą, miłą i ciepłą atmosferę. Wyrozumiałość i cierpliwość. Profesjonalizm. Pani Izo- dziękuję i pozdrawiam.

Adres IP:37.47.58.135

Marzena

Szczerze polecam usługi oferowane przez Firmę, pełen profesjonalizm, doskonały kontakt i szybkie działanie. Uczciwość na pierwszym miejscu. Jeżeli jesteś w trudnej sytuacji dzwoń szkoda życia na zmartwienia! Osobiście pozdrawiam Pana Romana Gutowskiego:) super podejście do klienta! Polecam dla zdecydowanych I pragnących wyjść z zadłużenia.

Adres IP:82.145.220.167

Ania z Sosnowca

Profesjonalna firma i pracownicy. Pani Aleksandra była moją ostatnią nadzieją. Dzięki niej uzyskałem kredyt konsolidacyjny
Serdecznie polecam
Pozdrawiam
Michał

Adres IP:5.173.216.210

Michał

Z cała stanowczoscią moge polecic firme HABZA Finanse.Do klienta podchodza z pełnym profesjonalizmem,zalatwiaja wszystko szybko i sprawnie.Wszystkie dokumenty sa jasne i przejrzyste.Jesli ktos jest zadluzony i ma negatywy w bazach-NIE BÓJCIE SIE ZROBIC 1 szy KROK,HABZA Finanse napewno pomoze i znajdzie dla was optymalne rozwiazanie,wystarczy zrobic 1szy krok.

Adres IP:83.22.250.79

 

Szymon Nowacki

Dziękuje pani Angelice Artymiak za pomoc, w mojej sytuacji było trochę problemów i trochę to zajęło ale się udało . polecam firmę jak i panią Angelikę , nie spotkałem dotąd tak miłej i pomocnej osoby. Zadowolony 100% !!! Polecam!!!

Adres IP:85.219.143.56

 

Patryk

Składam serdeczne podziękowania firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji, wydawało się bez wyjścia. Dzwoniłem wcześniej w kilka miejsc ale skończyło się na zapytaniach do BIK. Tutaj trafiłem na bardzo doświadczonego doradcę Panią Dorotę Budzyńską. Pani Dorota przeanalizowała moja sytuację bardzo skrupulatnie i cierpliwie. Już po pierwszej rozmowie czułem że tylko ona może mi pomóc. Cały proces kredytu to tylko 3 dni. Dostałem warunki bardzo korzystne. Pani Dorota mówiła że będę zadowolony ale nie spodziewałem się w najsmilszych marzeniach że aż tak. Pani Doroto bardzo Pani dziękuję.

Adres IP:89.64.16.180

Dariusz

Dziękuję Pani Karolinie Czarneckiej z pomoc w uzyskaniu kredytu. Żaden bank nie chciał mi przyznać. Dzięki Pani mogłam pospłacać wszystkie chwilówki i mieć jedną rate. Polecam wasze usługi i dziękuje raz jeszcze.

Adres IP:94.254.184.107

 

Natalia

Dzięki p Andzelice Artymiak otrzymałem kredyt gotówkowy, co w innym banku było nie możliwe, mój koszmar chwilowek się skończył. Dziękuję za pomoc i uzyskanie kredytu . Pani Andzeliko jest Pani najlepsza w tym co Pani robi.

Adres IP:31.0.67.225

Bp

Dzięki p. Angelice Artymiak otrzymałam kredyt konsolidacyjny co pozwoliło mi na spłatę moich chwilowek. Pani Angelika dokonała niemożliwego, żaden z banków nie chciał mi udzielić kredytu. Jest osobą w 100%% profesjonalna. Ma bardzo dobre podejście do klienta i zawsze służy pomocą. W każdej sytuacji potrafiła znaleźć wyjście. Pani Angelika jest najlepsza. Polecam firmę Habza.

Adres IP:31.0.47.119

Magda

Nie wierzyłam, że uda się uzyskać kredyt na spłatę chwilówek zwłaszcza tak szybko. Bylo co prawda trochę zawiłości z dokumentami ale na szczęście trafilam na Pana Karola którego wiedza i cierpliwość pozwoliła na uniknięcie powiększania się długu:-) Żałuję tylko,  że nie znalazłam Państwa firmy trochę wcześniej.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Adres IP:94.254.129.237

karolina

Bardzo dziękuję P.Piotrowi za pozytywe i profesjonalne załatwienie mojej konsolidacji, będę w przyszłości polecać państwa biuro pozdrawiam Grażyna Ł.

Adres IP:176.106.110.64

Grażyna Łubczyk

Dzięki pomocy Pani Diany Oleszczuk uzyskałem kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu udało się nawet otrzymać kredyt o wiele wyższy niż przewidywałem. Zdecydowanie polecam usługi Habza Finanse!

Adres IP:37.47.40.121

Marcin M. – Łódź

Firma Habza, a w szczególności reprezentująca ją Pani Katarzyna Czarnecka to synonim świetnej współpracy, indywidualnego podejścia do klienta oraz profesjonalizmu. Trudna sytuacja, którą Pani Czarnecka rozwiązała na najwyższym poziomie, z poważnym podejściem i przede wszystkim – sukcesem, w pełni satysfakcjonuje mnie jako klienta. Tak było za pierwszym razem, kiedy współpracowałem z Habzą i to przekonało mnie, że warto zwrócić się do firmy jeszcze raz. Nie zawiodłem się. Bardzo dziękuję za Pani pomoc.

Adres IP:195.78.239.122

Paweł D.

Wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam tego pana do współpracy.

Adres IP:31.0.65.156

Kamil N.

Habza finanse to pełen profesjonalizm oraz 100% skuteczność. Można by rzec finansowi magicy. Polecam kontakt z Panią Izabelą Szermanowicz. Pani Izabela pomogła mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji – pętli chwilówek. Moja wdzięczność nie zna granic. Bardzo dziękuję.

 

Adres IP:159.205.184.14

Piotr

Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią Habza Finanse. Szczególne podziękowania pragnę złożyć Panu Łukaszowi Koński z którym współpraca była bezproblemowa i w każdej sprawie mogłam liczyć na rzetelną poradę.

Katarzyna Bąkowska

Bardzo profesjonalna obsługa Pani Marleny Tomasiewicz.

Adres IP:31.1.176.553

MT

WIELKIE podziękowania dla Pani Marleny Tomasiewicz. Bardzo kontaktowa, uprzejma a co najważniejsze skuteczna. Pieniądze tego samego dnia trafiły na moje konto. Spiralo chwilówek żegnaj.

Adres IP:188.146.37.22

Iwona

Serdecznie dziękuję Pani Natalii Błaszczyk. Dzięki niej pozbyłam sie spirali zadłużenia i posplacalam wszystkie zalegle chwilowki. Dokonala czegos czego ja sama w stanie nie bylabym zrobić. Dziękuję Pani Natalio raz jeszcze.
Polecam firmę Habza!!

Adres IP: 94.254.242.180

Katarzyna

Z czystym sumieniem mogę polecić Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Dianą Oleszczuk. Pani Diano, ogromne podziękowania za szybką i skuteczną, pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Pani wsparcie i profesjonalne podejście czułam od samego początku współpracy. Mogłam liczyć na Pani pomoc i fachową radę w każdej chwili. Dziękuję za okazaną empatię, oraz dużą cierpliwość do tysiąca moich pytań, dzięki Pani i dla mnie znów zaświeciło słońce. Dziś mogę powiedzieć, że zwrócenie się do Firmy Habza było słuszną decyzją z mojej strony. Polecam Wszystkim, którym problemy finansowe nie dają w nocy spać.

Adres IP:159.205.132.207

Aleksandra z Łodzi

Chciałabym serdecznie podziękować Pani Agnieszce Trąbińskiej z Habza Finanse za pomoc w sytuacji pozornie bez wyjścia.

Adres IP:94.254.248.99

Halina

Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Trąbińskiej za rzetelne podejście do sprawy, zaangażowanie i korzystne rozwiązanie problemów finansowych. Bardzo dziękuję i mocno polecam!

Adres IP:91.220.39.15

Michał



Nie udzielamy pożyczek ze środków własnych. Nie oferujemy pożyczek krótkoterminowych z terminem całkowitej spłaty poniżej 60 dni. Nie oferujemy pożyczek mających pokryć wydatki do następnej wypłaty. Pomagamy w uzyskiwaniu kredytów oraz pożyczek z banków i instytucji nadzorowanych przez KNF. Zasiłki, alimenty i 500+ nie mogę być jedynym dochodem – przy takich świadczeniach wymagany jest dochód w postaci zatrudnienia lub działalności gospodarczej.

Właścicielem strony www jest Habza Group sp. z o.o. działająca pod znakiem towarowym „Habza Finanse”. Numer w rejestrze Krajowego Nadzoru Finansowego: RPK000616.

Wniosek Online
Wniosek Online