Opinie

Habza Finanse » Opinie
Habza Finanse - opinie klientów, którym pomogli

Korzystałeś z naszych usług? Dodaj własną opinię i pomóż innym osobom w poznaniu Habza Finanse.

 

Przeczytaj najnowsze opinie naszych klientów

Posiadałem sporo zadłużeń w chwilówkach i poza bankowych firmach . Zadzwoniłem do Habzy a tam zostałem przekierowany do pana Oskara który zajmował się firmami i tu miła niespodzianka , sprawa jest to uratowania . Pan Oskar poprosił o papiery które potrzebował . Jedynie co musiałem zrobić to pojechać do Warszawy aby złożyć wniosek . Reszta już przez internet . W dwa tygodnie pieniądze na koncie a ja pospłacałem większość i z zyskałem 1400zł dla domu i spokojnie żyję . Jeszcze raz podziękowania dla firmy Habza Finanse i pana Oskara. Polecam ich !!!!!!

Adres IP:78.10.210.195

krzysztof

Jeszcze raz chciałbym podziękować Pani Katarzynie za pomoc ,pełny profesjonalizm z jej strony . Bardzo cieszę się że trafiłem akurat na nią . Będę Panią Katarzynę polecać znajomym . Pozdrawiam

Adres IP:37.47.183.219

Stanisław M.

Które to już będzie podziękowanie? Nie ma to znaczenia, bo ich jakakolwiek ilość nie wyrazi tego, jak bardzo jestem wdzięczny Pani Marcie Dworak, oraz pozostałymi osobami zaangażowanymi w moją sprawę. Ale jeszcze raz podkreślę, że Pani Marta, jest osobą, dla której klient, to nie tylko obiekt przynoszący zarobek. To osoba z dużym problemem, która na prawdę potrzebuje pomocy, co znam z autopsji. Na pewno pozostanie Pani w mojej pamięci na długo, o ile nie na zawsze, bo bardzo dobrze zapamiętuje ludzi, którzy na prawdę wiele dla mnie zrobili. Niech ta opinia będzie dla przyszłych klientów drogowskazem do rozwiązania problemu, a dla Pani niech stanowi ona dowód na to, że Pani praca jest czymś więcej, niż siedzeniem za biurkiem, odbieraniem telefonów, czy lataniem na spotkania. Działa Pani tak, że problem klienta jest Pani problemem, co wyzwala w Pani ogromne pokłady determinacji i zaangażowania a zwłaszcza poświęcenia w dążeniu do celu. Jest to cecha bardzo rzadko występująca, ale jest, i mnie udało się na Panią trafić, za co dziękuję już tylko losowi. Z wynoszeniem Pani na ołtarze jak anioła wyręczyli mnie już poprzedni klienci, więc nie będę się powtarzać. Oby Pani praca nadal stanowiła ciągłe wyzwanie, któremu chce Pani podołać, i aby przynosiła ona jak najwięcej satysfakcji 🙂

Adres IP:37.47.145.252

Patryk

PANI DOROTKA B. TO NAJLEPSZA KOBIETA- ANIELSKI CUD, ZROBIŁA COŚ NIEMOŻLIWEGO- POMOGŁA MI UZYSKAĆ KREDYT W BANKU POMIMO BRAKU ZDOLNOŚCI I ZADŁUŻENIA W PARABANKACH, ZROBIŁA MI MAŁĄ KWOTĘ KREDYTU I DAŁA MOŻLIWOŚĆ NA SPŁACENIE DŁUGÓW I SPOKOJNE ŻYCIE. BRAK NĘKANIA ZE STRONY PARABANKÓW.
ZDECYDOWANIE POLECAM WSPÓŁPRACĘ Z PANIĄ DOROTKĘ

Adres IP:217.153.98.100

JERZY

Chciałbym bardzo podziękować Pani Angelice Arytmiak za pomoc w spłacie moich zobowiązań zaciągniętych w firmach pożyczkowych. Mogę polecić Panią Angelikę z czystym sumieniem, bardzo szybko i profesjonalnie Pomogła mi uzyskać kredyt na spłatę moich zobowiązań. Bardzo, bardzo polecam!!!

Adres IP:46.113.85.158

Michał K.

Dzięki profesjonalizmie Pani Marty Wasiłowskiej od tygodnia moje życie się odmieniło. Dotychczas posiadałam kilkanaście zobowiązań z czego część stanowiły chwilówki. Niestety łączna suma rat przekraczała moją pensję, więc brałam kolejne chwilówki aby móc spłacać raty. Sytuacja się pogarszała, a ja coraz bardziej się w tym pogrążałam, nawet praca na dwa etaty nie przybliżała mnie do wyjścia na prostą. Na szczęście trafiłam na Panią Martę, która wnikliwie zapoznała się z moją sytuacją i zaproponowała rozwiązania jakie jej zdaniem będą najlepsze. Od kilku dni posiadam tylko jeden kredyt. Spłacił on pozostałe zobowiązania, a rata jest o ponad połowę niższa. Pani Marto jeszcze raz bardzo Pani dziękuję dzięki Pani zaczynam powtórnie cieszyć się życiem.

Adres IP:188.146.229.193

Izabela Sz

Z czystym sumieniem polecam firmę Habza Finance a w szczególności Pana Piotra Bednarczyka, który bardzo mi pomógł uporać się z moimi finansami. Firma działa bardzo profesjonalnie, jest cały czas w kontakcie z klientem na każdym etapie całego procesu.
Po pierwszym telefonie Pan Piotr przedstawił plan działania i czułam się spokojniejsza.
Polecam wszystkim współpracę z Habza

Adres IP:31.60.89.235

Elżbieta

Bardzo dziekuje za dotychczasowa pomoc pani. Natali Blaszczyk. Przesympatyczna osoba. Profesjonalistka w sprawach zawodowych. Polecam

Adres IP:5.173.9.91

Pani Malgorzata

Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu, to profesjonalista, moja sprawa bardzo bardzo trudna z mimo to załatwiona pozytywnie i bardzo szybko. Panie Łukaszu bardzo dziękuję.

Adres IP:188.147.40.211

Dorota

Jestem bardzo zadowolona z pomocy uzyskania kredytu.Szczególnie chciałam podziękować Pani Małgorzacie Rokita za jej profesjonalizm ,skuteczność.moja sytuacja była skomplikowana i trudna. Wszystkim klientom polecam współpracę z Panią Małgorzatą Rokita .

Adres IP:93.159.19.231

Ewa

W końcu nadszedł dzień, w którym zrozumiałam, ze pętla chwilowek zacisnela się wokół mojej szyi. Raty były na tyle wysokie, że z wynagrodzenia nie zostawalo zbyt wiele, wtedy zrozumiałam, że naprawdę potrzebuje pomocy. Zaczęłam szukać, zupełnie przez przypadek trafiłam na stronę habza finanse i to okazało się strzałem w dziesiątkę!! Napisałam do nich aopisujac swoją sytuację i praktycznie natychmiast otrzymałam telefon zwrotny od doradcy habza finanse. Pani Paulina Zając dokładnie wysłuchała mnie i zaproponowała możliwe rozwiązania, już po pierwszej rozmowie z Panią Paulino byłam o wiele spokojniejsza. W tym miejscu jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc Pani Paulino! Z pomocą doradcy udało się skonsolidowac wszystkie moje zobowiązania a ja znów mogę spać spokojnie!! Naprawdę polecam jeśli ktoś ma trudna sytuację jak ja. Pozdrawiam, Monika

Adres IP:37.47.55.134

Monika C.

Bardzo dziękuję Pani Angelice Artymiak za pomoc w uzyskaniu kredytu który pomógł mi wyjść z moich kłopotów finansowych. Pełen profesjonalizm jednocześnie przy szybkim i efektywnym działaniu. Polecam !!!

Adres IP:46.113.152.70

Michał K.

W zdobyciu kredytu pomogła mi Pani Marta Dworak. Jestem jej niezmiernie wdzięczny za wszystko co zrobiła oraz za poświęcony mi czas. Pani Marta wykazała się ogromnym zaangażowaniem w moją sprawę, mimo problemów z uzyskaniem kredytu, za każdym razem szukała innego rozwiązania żebym uzyskał potrzebne mi środki. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w uzyskaniu kredytu w 100% i z czystym sumieniem mogę mu polecić Panią Martę 🙂

Adres IP:77.252.63.106

Damian Majchrowski

Współpraca z Panią Małgorzatą Rokitą przebiegła bardzo pozytywnie. Stały kontakt, zaangażowanie w sprawę i osiągnięty rezultat bardzo mnie usatysfakcjonowały.

Adres IP:5.173.168.64

Alexander

Dziękuję Pani Małgorzacie Rokita za pomoc w uzyskaniu kredytu i poprowadzenie moich spraw w skuteczny sposób.
Moja sytuacja była skomplikowana, ale udało się uzyskać kredyt. Wszystkim Klientom polecam Panią Małgorzatę Rokita.

Adres IP:178.219.129.219

Grzes

Jestem bardzo zadowolony, dzięki Pani Izabeli Szermanowicz SKONSOLIDOWALEM chwilówki, teraz będę mieć jedna rate .
POLECAM KAZDEMU , SWIETNA WSPÓŁPRACA, nikt nie był w stanie mi pomoc a Pani Izabella wykazala się profesjonalizmem
POLECAM

Adres IP:5.173.128.221

Przemysław

Polecam Panią Natalię i bardzo jej dziękuję za okazaną pomoc.Bardzo sympatyczna i konkretna osoba-zawsze ma czas na rozmowę,wytłumaczenie i pokierowanie w odpowiednią stronę.Gdyby nie pomoc Pani Natalii nie wiem jak bym sobie poradziła.Dziękuję Pani Natalio i życzę wiele sukcesów w pracy oraz w życiu osobistym .Pozdrawiam

Adres IP:178.235.182.141

Mirosława

Witam
Pomogła mi Pani Paulina Zając!!!!!
Dziękuję za wszystko!!!!! Polecam pełen profesjonalizm!!!!!
Prośba do dyrekcji firmy w miarę możliwości z mojej prowizji proszę odpalić Pani Paulinie coś specjalnego na urlop bo kobieta zasługuje!!!!!
Jeszcze raz wielkie Dzięki

Adres IP:185.89.65.229

RADEK

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse. A szczególnie Pani Marlenie, która pomogła mi uporać się z moim zadłużeniem. Myślałam, że jestem w sytuacji bez wyjścia, ale już mogę spać spokojnie. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam.

Adres IP:188.146.230.77

Ewa

Zanim zwrocilem się do Habza Finanse wspolpracowalem z dwiema innymi podobnymi firmami. Jedna ciągnęła sprawę ponad miesiąc i ostatecznie bank odmówił kredytu, druga nawet oceniła sytuacje jako beznadziejna i nawet nie podjęła próby. Na szczęście nie poddałem się wtedy. Zadzwoniłem do Habza Finanse, opowiedziałem o wszystkim. Pani Aleksandra Mironczuk powiedziała: “Z tego co Pan mówi jest szansa. Sprawa była trudna, nawet bardzo. W pewnym momencie nawet chciałem się poddać. Powiedziała wtedy, trzeba walczyć do końca. Nie poddała się. Dla mnie przeniosła góry. Udało się. Nigdy nie należy się poddawać! Bardzo dziękuje firmie i szczególne podziękowania kieruje dla Pani Aleksandry Mironczuk, dzięki jej determinacji udało się. Jestem baaardzo wdzięczny!

Adres IP:157.158.183.70

Jarek

Bardzo dziękuję firmie Habza a w szczególności p Izie Szermanowicz ,,miła i pomocna osoba . Doradziła i pomogła w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej . Polecam całym sercem . Teraz śpię spokojnie . WIELKIE DZIEKI.

Adres IP:89.231.65.134

Kasia

Bardzo duże podziękowania dla Pana Łukasza Kowalczyka za pomoc w uzyskaniu kredytu .Pan Łukasz człowiek o wysokiej kulturze osobistej i kompetencji doprowadził działania do szczęśliwego końca.Osobiście polecam Pana Łukasza i jeszcze raz dziękuję.

Adres IP:79.184.88.46

Wiesław

Bardzo dziękuję Habza Finanse, a w szczególności Panu Piotrowi Sitnickiemu, który bardzo profesjonalnie i życzliwie podszedł do moich problemów finansowych.Udało się załatwić trudny kredyt na spłatę innych zobowiązań. Bardzo dziękuję Panie Piotrze! Polecam gorąco współpracę z Panem Piotrem.

Adres IP:217.99.252.230

Teresa

Polecam współpracę z Panem Marcelim Kwaśniewskim z Habza Finanse. Dziękuję za pomoc.

Adres IP:188.146.129.245

Krzysztof

Serdeczne słowa podziękowania dla Pani Marty Dworak za pomoc w sytuacji jak dla mnie bez wyjścia.
Pani Marta to świetny specjalista, działa szybko i zdecydowanie a przy tym to przemiła, sympatyczna i współczująca osoba dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Dzięki Pani Marcie odetchnęłam z ulgą i życie w końcu wróciło na właściwe tory.
Szczerze polecam Panią Martę, profesjonalizm w każdym calu.
Jeszcze raz za wszystko bardzo dziękuję.

Adres IP:83.26.214.40

Bożena

Przykro mi napisać ale po przesłaniu dokumentu i prawdopodobnie braku możliwości udzielenia pomocy kontakt urwany Nie było nawet tel z informacją,że nic się nie uda zrobić mimo iż pisałam do Pana Bartka, telefonu też nie odbiera No szkoda, źle to świadczy o firmie

Adres IP:91.232.191.1

Andzia

Dziekuję bardzo za profesjonalną i szybką pomoc Pani Marcie Wasiłowskiej. Polecam Ją z czystym sumieniem i z ręką na sercu. Dziękuję Habza Finanse że może się poszczycić taką siłą fachową jaką jest bez wątpienia Pani Marta. Dziękuję.Chce pochwalić Pana Bartłomieja Solkowicz profesjonalizm na wysokim poziomie. Pan sympatyczny kontaktowy. Można prowadził mnie od A do z. Pomógł mi bardzo jestem mu wdzięczny. I polecam go wszystkim.

Adres IP:89.70.158.133

Kłyś Grażyna

Szybko, skutecznie, profesjonalnie. Polecam!

Adres IP:37.47.51.244

Jerzy

Bardzo gorąco polecam tą firmę, szybka i profesjonalna pomoc w rozwiązaniu moich problemów finansowych. Szczególnie chcę podziękować Panu Mateuszowi Strzeżek, Pani Ewie Czupajło i Panu Pawłowi Myślińskiemu. Jeszcze raz dziękuję.

Adres IP:188.146.173.166

Monika Wiss

Ponownie skorzystałem z usług Habza Finanse, tym razem pomogła mi Pani Marta Wasiłowska. Na prawdę wybitna z niej specjalistka

Adres IP:178.235.182.25

Piotr

Dziękuję Pani Małgorzacie Rokita za pomoc w uzyskaniu kredytu i poprowadzenie moich spraw w skuteczny sposób.
Wszystkim którzy mają trudną sytuację pecam Panią Małgorzate Rokita.

Adres IP:5.173.170.34

Kasia

Bardzo dziękuję Pani Marlenie Tomasiewicz za pomoc . Przesympatyczna osoba znająca się na swojej pracy.

Adres IP:5.173.169.255

Beata

Gdy wpadłam w spiralę chwilówek poprosiłam o pomoc firmę Habza. Otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc. W szczególności chciałam podziękować Panu Mateuszowi Strzeżekowi za rewelacyjny kontakt i szybkość działania oraz Ewie Czupajlo i Pawłowi Myślińskiemu.

Adres IP:31.0.23.131

Marta

Chcę wyrazić ogromne słowa podziękowania Panu Piotrowi Sitnickiemu za profesjonalną pomoc i życzliwe podejście do mojej sprawy. W wyniku nieprzewidzianych sytuacji życiowych i zdarzenia losowego znalazłam się w pętli zadłużenia. Dzięki panu Piotrowi udało mi się pokonać trudności. Bardzo dziękuję i polecam współpracę z Panem Piotrem Sitnickim.

Adres IP:217.99.252.230

Teresa

Chciałbym polecić biuro kredytowe w zwileniu Habza Finanse i Panią Anete Molendowska za pomoc i zaangażowanie w moją sprawę pełen profesjonalizm w podejściu do klijenta polecam serdecznie

Adres IP:31.0.124.23

Robert

Chce pochwalić Pana Bartłomieja Solkowicz profesjonalizm na wysokim poziomie. Pan sympatyczny kontaktowy. Można prowadził mnie od A do z. Pomógł mi bardzo jestem mu wdzięczny. I polecam go wszystkim.

Adres IP:88.151.138.101

Jerzy Kaczmarek

Dzięki Pani Marcie Dworak niemożliwe stało się możliwe, mówiąc krótko mistrzostwo świata.Dziekuje z całego serca za pomoc i wsparcie przy rozwiązywaniu moich problemów finansowych. Profesjonalizm na 200%.

Adres IP:83.7.4.96

Mariusz

Bardzo serdecznie chciałam podziękować Pani Marcie Dworak. Pełna optymizmu, profesjonalizmu, wspaniały człowiek, prawdziwy Anioł i psycholog, pomaga w bardzo trudnych sytuacjach, miałam bardzo trudny moment w swoim życiu, ale Pani Marta pomogła mi przejść przez te trudy życia. Pani MARTO bardzo dziękuję, polecam wszystkim, taki człowiek to prawdziwy SKARB.

Adres IP:88.156.136.91

Anna M.

Byłem w bardzo ciężkiej sytuacji. Próbowałem szczęścia w innej firmie która konsoliduje chwilówki , ale nie pomogli. Postanowiłem zadzwonić do Pani Marleny Lenk. Przyznam szczerze sam jestem w szoku że udało się Pani Marlenie mi pomóc, Pomogla mi załatwić 2 kredyty dzięki którym wyszedłem z pętli zadłużenia. Bardzo Pani Dziękuje i polecam w każdym trudnym przypadku. Ta Pani Gwarantuje wyjście z każdej sytuacji.

Adres IP:77.252.63.134

Dariusz

Nie zajmują się pomocą tylko korzyściami dla siebie. W momencie jak ktoś ma problematyczną sytuację, proszą o wyciągniecie raportu BIK i się nie odzywają. Jak już odbierają to są w trakcie spotkania i oddzwonią. Nigdy tego nie robią,
niski poziom profesjonalizmu. Pomagają ludziom, którzy sami z problemów mogą wyjść
Pozdrawiam Pana Romana.

Adres IP:89.79.108.93

Wojtek

Dziękuję Pani Agnieszce Flak. Za wszystko. Cudowna, ciepła osoba…. Moja historia … mam pracę, zarabiam, życie jednak tak się potoczyło, że zostałam sama z dziećmi i, zaczęło mi brakować pieniędzy i w związku z tym uwikłałam się w pętle chwilówek, która coraz mocniej zaciskała się na mojej szyi. Zaufałam Pani Agnieszce Flak całkowicie, bardzo sprawnie i rzeczowo podeszła do tematu kredytu konsolidacyjnego, który podpisałam.
Przede wszystkim jestem Jej wdzięczna za wielkie wsparcia i otuchy. Zadzwoniłam do niej w chwili, kiedy naprawdę różne myśli chodziły mi po głowie, ciężko było….Ale udało się zrobić kredyt i spłacić wszystkie chwilówki przez które miałam bardzo duże problemy finansowe.
Pani Agnieszko jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko co Pani dla mnie zrobiła.
Właściwa osoba na właściwym miejscu.

Adres IP:213.127.31.187

Monika Bednarska

Gorąco polecam współpracę z Panią Karoliną Załęcką z Habza
Finanse. Jestem bardzo zadowolona ze świetnego kontaktu , doradztwa i fachowej pomocy. Pani Karolina błyskawicznie i skutecznie pomogła mi uzyskać kredyt. Pani Karolina ma profesjonalne podejście do klienta, jest w pełni zaangażowana.
Pani Karolina jest osobą ciepłą, życzliwą i empatyczną. Jednym
słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu. Dziękuję

Adres IP:87.105.142.54

Bardzo zadowolona klientka

Bardzo duże podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Ogromny profesjonalizm łączy z ludzkim podejściem do klienta. Dzięki pomocy Pana Łukasza udało się uzyskać kredyt na spłatę swoich zobowiązań. Pan Łukasz bardzo rzeczowo podchodzi do swoich obowiązków. Mogę polecić w 100%. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Adres IP:37.47.74.44

Łukasz Wąsik

Serdecznie polecam tą firmę. Gdy wszystkie firmy mi odmówiły pomocy Habza Finance nie odwrócili się ode mnie, wyciągnęli do mnie pomocna dłoń i wyciągnęli z zadłużenia. Dziękuję przede wszystkim panie Ewie, panu Mateuszowi oraz Panu Pawłowi. Wspaniali ludzie którzy każdemu pomogą,. Polecam na 300% 🙂

Adres IP:31.0.125.23

Ela G.

Sytuacja wydawała się być beznadziejna. Kilka kredytów i mnóstwo chwilówek, jedna brana by oddać drugą. W kilku bankach odmówiono pomocy. Doradca też nic nie zdziałał. Szykowaliśmy się już na batalię z komornikami, nieprzespane noce i ciągłe zamartwianie się co to będzie. Wpisałam w wyszukiwarkę hasło ,,konsolidacja chwilówek” wyskoczyła m.in. Habza Finanse. Opinie były ok. Spróbowaliśmy i opłacało się. Pan Bartłomiej Sołkiewicz (zawsze spokojny i opanowany) okazał się być pełnym profesjonalistą. Załatwił niedrogi kredyt na spłatę wszystkich zobowiązań łącznie z chwilówkami. Teraz mamy jedną ratę rozłożoną na dłuższy okres czasu więc myślę że damy radę. Oczywiście firma pobiera prjowizję – niemałą bo 20% od kwoty kredytu ale za to jest bardzo skuteczna. Panie Bartku bardzo dziękujemy!

Adres IP:31.42.13.176

Monika

Firma Habza Finanse jest firma godna polecania osobom potrzebujacym pomocy w załatwianiu kredytów w trudnych sytuacjach zyciowych . Cały zespół Firmy Habza Finanse pracuje na profesjonalnym poziomie a zwłaszcza musze wymienic Panią Ewę Czupajlo z która mialem bezposredni kontakt podczas załatwiania kredytu . Pragne nadal korzystac z usług Firmy Habza Finanse , pozdrawiam i zyczę dalszych sukcesów .
Mikołaj Gmernicki

Adres IP:89.64.36.24

Mikołaj Gmernicki

Polecam z czystym sumieniem Pana Jarosława Welmana i Habza Finanse. Dziękuję za pomoc.

Adres IP:5.173.57.198

Adam Wasyl

Dziękuję Panu Jarosławowi Welman za pomoc w sprawie kredytowej. Polecam Pana Jarosława i Habza Finanse

Adres IP:5.173.184.184

Urszula

Bardzo Chce podziekowac Pani Paulinie Zajac za pomoc w uzyskaniu kredytow na splate moich dlugow. Bardzo profesjonalna pomoc. Polecam

Adres IP:188.147.103.238

A.kalasa

Chciałabym bardzo podziękować za pomoc w spłacie chwilowek pani Anecie Molendowskiej ze Zwolenia pełen profesjonalizm podejście do klijenta celujace teraz mogę spać spokojnie i pożegnać chwilówki dziękuję i ani Anetko mogę z czystym sumieniem polecić Panią Anete i biuro Habza Finanse w Zwoleniu dziękuję

Adres IP:37.47.29.20

Zadowolona klientka

Bardzo polecam Panią Martę Dworak. Pomogła uzyskać dla mnie kredyt bankowy na bardzo dobrych dla mnie warunkach. Dzięki temu mogę spłacić wszystkie pozabankowe zobowiązania, chwilówki i kredyty bankowe. Najważniejsze jest to, że mogę w końcu spać spokojnie i cieszyć się życiem. Pozdrawiam cały zespół Habza Finanse i Panią Martę Dworak.

Adres IP:87.101.76.65

Szymon

Dziękuję Pani Marcie Dworak. Za wszystko. Cudowna, ciepła osoba, mój Anioł…. Moja historia … mam prace, zarabiam, życie jednak tak się potoczyło, że zostałam sama z dwójką dzieci, zaczęło mi brakować pieniędzy i w związku z tym uwikłałam się w pętle chwilówek, która coraz mocniej zaciskała się na mojej szyi. Zaufałam Pani Marcie Dworak całkowicie, bardzo sprawnie i rzeczowo podeszła do tematu kredytu konsolidacyjnego, który podpisałam.
Przede wszystkim jestem Jej wdzięczna za ocean wsparcia i otuchy, który wlała w moje serce. Zadzwoniłam do niej w chwili, kiedy naprawdę rożne myśli chodziły mi po głowie. Jeszcze raz Pani dziękuję. Pani Marto jest Pani Aniołem !

Adres IP:37.47.102.242

Barbara B.

Mój nr 1 P. ŁUKASZ KOWALCZYK 👍człowiek petarda😁nie ma rzeczy nie do załatwienia. Pełen profesjonalizm!!! Takich ludzi jak P. ŁUKASZ szukać że świeczką.Polecam Habza Finanse. Dziękuję Panie Łukaszu jeszcze raz.

Adres IP:37.248.214.5

Anna Kołodziej

Firma działająca profesjonalnie, szybko. Doradcy p. Piotr Bednarczyk i Roman Gutowski zajęli się moja sprawa z pełnym zaangażowaniem , czego efektem było pozytywne załatwienie.

Adres IP:31.0.39.16

Zofia

Z całego serca Polecam panią Aleksandrę Mirończuk. Jest Pani Aniołem 🙂 Życzę każdemu, kto miał takie problemy finansowe jak ja , by spotkał na swojej drodze tak kompetentną i skuteczną profesjonalistkę jak Pani.

Adres IP:217.173.8.130

K. Ostrów Wlkp.

Pani Karolina Załęcka to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Robi więcej niż musi. Cierpliwa i rzetelna profesjonalistka, który zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie. Można jej ufać, jest uczciwa i dotrzymuje danego słowa. Dzięki niej udało nam się wyjść z trudnej sytuacji, a łatwo nie było. Szczerze polecamy!

Adres IP:194.178.124.235

Janina

Jeśli ktoś ma problemy z dużym zadłużeniem to polecam Panią Agnieszkę Flak. Pełen profesjonalizm od początku do końca .
Miałam kredyty w Banku oraz dużo chwilówek , bałam sie, że nie wyjdę ze spirali długów nikt nie chciał mi pomóc, zadzwoniłam do Firmy Habza i Pani Agnieszka podjeła się pomóc mi w trudnej sytuacji doprowadziła do uzyskania kredytu . Dzięki Niej mogę spać spokojnie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i gorąco polecam Panią Agnieszkę Flak

Adres IP:46.171.150.142

Anna

Dziękuję, panu Jarosławi Welmanowi za to że był ze mną w tej trudnej chwili i pomagał mi jak najbardziej w zdobyciu kredytu bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie dziękuję

Adres IP:31.0.81.105

Urszula Bazan

Dziekuje Pani Marlenie Lenk za pomoc za wsparcie za to ze od dzisiaj moge spac i zyc normalnie .Moja sytuacja wygladala jak wiekszosc tu opisanych po glowie chodzily mi juz najgorsze mysli .Napisalam do Habza po chwili oddzwonila Pani Marena wysluchala mnie przedstwila plan i chociaz nie wierzylam ze sie uda to sie udalo Pani Marlena wspierala mnie kazdego dnia mojej walki odpisywala i odbierala tel nawet w swieta i niedziele. Skromna ,cierpliwa i sympatyczna osoba.wszystkie negatywne opinnie o Habza pisze konkurencja zazdrosna brakiem takiej skuteczności w dzialaniu dla wszystkich tych którzy udaja wielkich posredniow finansowych mowie teraz HABZA MI POMOGLA!dziekuje Pani Marleno za wszystko.

Adres IP:91.244.186.53

Sylwia

Pan Piotr bardzo mi pomógł. Gdyby nie on zostalibysmy w bardzo trudnej sytuacji.

Adres IP:194.106.193.209

Przemek

Ze wzruszenia nie wiem co napisać. Jedyne co przechodzi mi przez zaciśnięte gardło to:Dziękuję. Dziękuję Panu Panie Welman, nie jedną noc przepłakałam, ale jak wiemy wszystko ma swój kres i łzy moje także wyschły kiedy weszłam na Waszą stronę i usłyszałam Pana głos w słuchawce. Polecam Pana i Habza Finanse. Jeszcze raz dziękuje. Ps. Wszystko ma swoje dobre i złe strony, a dobra strona mojego zadłużenia to fakt, że poznałam Pana i firmę Habza Finanse.

Adres IP:89.64.6.126

Patrycja Mrugała

Dziękuje panu Łukaszowi Kowalczykowi, bardzo szybki i bezproblemowy kontakt na każdym etapie starania się o kredyt. Pomimo tego, że wszystko trochę trwało, bo moja sytuacja była dość skomplikowana, za każdym razem mogłam liczyć na pomoc i konsekwentne próby znalezienia dobrego rozwiązania. Samej nie udałoby mi się rozwiązać problemu, polecam współpracę z firmą Habza i jeszcze raz dziękuje.

Adres IP:5.173.63.99

Nikola

Gorąco polecam Habza, pomogła mi wyjść z kłopotów finansowych. Żałuję tylko że nie zwróciłam się do nich szybciej, pewnie dlatego że myślałam że sobie poradzę a drugą rzeczą było to, że nie do końca wierzyłam w takie firmy. Gdy już nie miałam możliwości spłacania kredytów uznałam że to ten czas w którym muszę zwrócić się do Habza. Wtedy z pomocą przyszedł Pan Paweł Myśliński, bardzo przesympatyczny człowiek, któremu z całego serca dziękuję. Cały proces załatwienia sprawy trwał u mnie ponad 2 tygodnie, dostarczenie wszelkich dokumentów już mnie przerażało, dziesiątki telefonów dziennie z chwilówek to było nie do zniesienia, ale się udało i już mogę spać spokojnie. Jeszcze raz dziękuję osobą które były zaangażowane w moją sprawę Panu Pawłowi, Mateuszowi i Pani Ewie. Z czystym sumieniem polecam tą firmę.

Adres IP:5.173.204.103

Monika N

Bardzo Dziękuje za profesjonalne podejście do klienta, doradztwo i pomoc w przygotowaniu dokumentów kredytowych. Serdeczne podziękowania kieruję w stronę Pani Agnieszki Flak jak również Firmie Habza Finanse . Polecam wszystkim ,żadnych ukrytych kosztów , wszystko jasne, bardzo miła obsługa .Jeszcze raz bardzo dziękuje i życzę samych sukcesów Pani Agnieszko

Adres IP:193.239.127.107

Monika Kwiatkowska

Wielkie podziękowania dla Pani Angeliki, pomogła mi w ciężkiej sytuacji. Pani Angelika zrobiła bardzo dobra robotę, jeszcze raz bardzo Pani dziękuję i polecam serdecznie.

Adres IP:217.99.253.227

Mateusz

Osobiście polecam Pani Dianę Oleszczuk, która zajmowała się moją sprawą i doprowadziła do otrzymania korzystnego kredytu. Pełen profesjonalizm i sprawny kontakt. Pozdrawiam

Adres IP:199.127.226.150

Marta

Poleca usługi Habza Finanse. Pani Angelika.Artymiak wykazała się wysokim profesjonalizmem i dużą empatią. Dzięki jej zaangażowaniu otrzymałem potrzebny kredyt na spłatę swoich zobowiązań. Dziękuję bardzo Pani Angeliko.

Adres IP:217.97.55.186

Mariusz

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy “Habza Finanse”. Firma podchodzi do klienta bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Dziękuję szczególnie Pani Katarzynie Czarneckiej za pomoc w rozwiązaniu problemu.

Adres IP:159.205.36.125

Marek

Chciałabym bardzo podziękować Pani Marcie Wasiłowskiej za podjęcie się mojej sprawy. Pani Marta to osoba ogromnie empatyczna, cierpliwa i konkretna. W każdym momencie mogłam zadzwonić i uzyskiwałam wyczerpująca wiadomość. Wszystkim którzy posiadają problemy z chwilowkami z całego serca polecam Panią Martę i firmę Habza. Właściwi ludzie na właściwym miejscu.

Adres IP:188.147.106.108

Karina z.

Chciałam bardzo Serdecznie podziękować Pani Małgorzacie Rokita za pomoc w uzyskaniu kredytu. Miałam kryzysową sytuację, trafiłam na Panią Małgorzatę Rokita z Habza finanse, która mnie uratowała i pomogła wyjść z problemów finansowych. Otrzymała kredyt w banku za co bardzo jestem wdzięczna Pani Małgosi która stanęła na wysokości zadania. Ma realistyczne pomysły i rzetelne podejście do klienta, konkretna i rzeczowa osoba, jest w pełni zaangażowana w powierzone sprawy. Każdemu klientowi polecam Panią Małgorzatę Rokita

Adres IP:193.239.127.107

Ela F

Bardzo polecam . Obsługa przemiła i profesjonalna . Pani Doroty Budzyńska bardzo zaangażowana i pomocna. Polecam.

Adres IP:83.14.20.193

AM

Dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za rzetelne podejście do mojego problemu z konsolidacją chwilówek.

Adres IP:5.173.181.5

Waldemar Kocibrzycki

Jestem bardzo zadowolona z usług Habza Finanse a w szczególności z pomocy p. Piotra Sitnickiego, bo to dzięki jego ciężkiej i wytrwałej pracy otrzymałam kredyt którego bardzo potrzebowałam. Udało mi się spłacić wszystkie pożyczki pozabankowe i te w banku. Wcześniej nie miałam takiej możliwości. Dziękuję p. Piotrze.

Adres IP:31.0.86.95

Walczak Alina

Bardzo się cieszę, że istnieją takie firmy jak Habza finanse i mają w swoich szeregach tak profesjonalnych i zaangażowanych pracowników jak Katarzyna Sawicka.
Pani Kasiu na pani ręce jeszcze raz ogromne podziękowania za pomoc w mojej wydawało by się beznadziejnej sytuacji.
Piotr

Adres IP:89.64.30.203

Piotr

Chciałem serdecznie podziękować Pani Katarzynie Czarneckiej, za pomoc w uzyskaniu kredytu na konsolidację kredytów pozabankowych. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam współpracę z Panią Katarzyną

Adres IP:5.173.177.117

Dariusz P.

Na prawdę bardzo dziękuję Panu Konradowi za profesjonalna pomoc. Żałuję że nie zgłosiłem się Habza Finanse wcześniej, zaoszczędziłbym wiele godzin stresu

Adres IP:178.235.182.17

Andrzej Frau

Chciałbym bardzo podziękować Panu Łukaszowi Końskiemu za profesjonalne podejście do sprawy załatwił wszystko od początku do końca bardzo polecam jeszcze raz bardzo dziękuję

Adres IP:37.7.211.98

Krzysztof P

Tak jak wiekszosci tutaj zamieszczonych opiniach Habza pomogla mi wyjsc z klopotow…obsluga profesjonalna,dobra wpolpraca z Panem Piotrem Bednarczykiem…polecam

Adres IP:91.198.89.78

kamol

Podziękowania dla Pana Romana Gotowskiego i Piotra Bednarczyka Błyskawiczna działania dobry kontakt pełen profesjonalizm

Adres IP:188.147.99.118

Tomek

Nie polecam usług tej firmy to oszuści . Potrafią pomoc tylko osobom które same by sobie poradziły z kredytem. Moja sprawa zajmowała.sie pani Marta Dworak która kazała mi co chwile wyciągać raporty bik i przez to tylko stracilem pieniądze nic nie zyskując . Zero profesjonalizmu

Adres IP:31.0.66.8

Adam Głaz

Bardzo dziękuję za pomoc i znalezienie rozwiązanie wyjścia z trudnej sytuacji dzięki Panu Łukaszowi Końskiemu.

Adres IP:5.173.9.106

Iwona

Serdecznie polecam Panią Małgorzatę Rokita to wspaniała osoba bardzo empatyczna, umiejąca zrozumieć człowieka. Pani Małgosia ma bardzo dużą wiedzę i pomysły jak pomóc klientowi aby wyjść z trudnej sytuacji finansowej. Dodatkowo jest osobą konkretną, bardzo cierpliwą, ciepłą, umie wysłuchać i okazać pełne zrozumienie w ciężkim momencie życiowym. Podjęła próbę pomocy mi w beznadziejnej sytuacji jakiej się znalazłam. Myślałam, że mi się nie uda wyjść z tego finansowego dna w jakim się znalazłam. Rozwiązanie jakie zaproponowała Pani Małgosia okazało się strzałem w dziesiątkę.
Jestem w końcu spokojna i szczęśliwa, ze udało mi się wyjść z tej beznadziejnej sytuacji.
Teraz każdego dnia śpię spokojnie.
Pani Małgosiu bardzo dziękuję za pomoc, była Pani moi Aniołem.
Cudownie było Panią poznać, odnalazłam nadzieje na lepsze jutro i to dzięki Pani.
Jeszcze raz dziękuje i z czystym sumieniem serdecznie polecam Panią Małgosię każdemu klientowi, który znalazł się w beznadziejnej sytuacji.
To wspaniały człowiek na właściwemu miejscu.

Adres IP:5.184.59.71

Agnieszka

Pan Łukasz koński to wspaniały człowiek godny polecenia znajdzie wyjście z każdej sytuacji jak potrzebujesz pomocy to tylko Pan Łukasz

Adres IP:37.248.40.104

Aneta

Bardzo nie dziękuje Pani Dorocie która obiecała mi pomóc bo ludzi z gorszych sytuacji wyciągała a mnie po prostu sobie olała i nawet jak odbierała telefon to mówiła że oddzwoni i tyle po niej. Zero pomocy. Jeszcze raz nie polecam.

Adres IP:77.114.193.133

Karol

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Angeliką, pomogła mi w ciężkiej sytuacji. Pani Angelika zrobiła bardzo dobra robotę bardzo Pani dziękuję i polecam serdecznie

Adres IP:94.254.184.226

MICHAL

Bardzo dziękuję pani Marlenie Lenk za pomyślne rozwiązanie sprawy. Trochę to trwało ale pieniądze są już na moim koncie. Gdybym miała skorzystać z państwa usług kolejny raz, na pewno bym się nie zastanawiała.

Adres IP:5.173.232.254

Klaudia

Bardzo polecam współpracę z Panią Małgorzatą Rokita z Habza Finanse, szybko i skutecznie pomogła mi uzyskać kredyt.
Profesjonalne podejście do klienta, pełne zaangażowanie. Dziękuje!

Adres IP:37.47.53.68

Tomasz Sobieski

Ogromne podziękowania dla Pani Malogarzty Rokita, która pomogła mi wyjść z zadłużenia, pełen profesjonalizm i zaangażowanie spowodowało, że śpię spokojnie. Każdemu kto znajdzie się w takiej sytuacji polecę fachową pomoc Pani Małgorzaty Rokita!
Jeszcze raz ogromne podziękowania! Pozdrawiam

Adres IP:31.0.82.252

Agnieszka

Bardzo dziękuję pani Marlenie Tomasiewicz za pomoc w uzyskaniu kredytu, którego zdobycie nie należało do prostych a znalazła bardzo dobrą ofertę na dogodnych warunkach . Profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt telefoniczny, jak najbardziej polecam współpracę z Panią Marleną.

Adres IP:5.173.86.24

Roskiewicz Monika

Już dwa razy korzystałem z usług Habza Finanse i za każdym razem spotkałem się z wielkim zaangażowaniem i determinacją w rozwiązaniu moich problemów. W szczególności chciałbym bardzo podziękować Panu Bartłomiejowi Sołkowiczowi, za pełny profesjonalizm, kreatywność, a przede wszystkim za skuteczność w działaniu. Super, że jeszcze są tacy ludzie jak Pan, dla których nie ma rzeczy niemożliwych. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam serdecznie

Adres IP:91.222.150.154

Artur z Lublina

Na prawdę polecam Firmę Habza oraz pracującego w niej Pana Konrada Matusiaka. Byłem w bardzo złej sytuacji finansowej a Pan Konrad pomógł mi z niej wyjść.

Adres IP:178.36.25.202

Piotr Gumurczyk

Bardzo dziekuje Pani Izabeli Szermanowicz. Profesjonalizm,zaangazowanie, wsparcie w chwilach zwatpienia. Polecam firme Habza Finanse. Bardzo dziekuje za pomoc ! Pozdrawiam 🙂

Adres IP:89.72.35.253

Iza

Witam wszystkich serdecznie.-))). Poprzez pewien ciąg zdarzeń związanych z problemami finansowymi, oraz moją przeszłością , nie bardzo mając wyjścia poznałem Pana Piotra Bednarczyka , pracownika Habza Finance , przez mojego serdecznego wieloletniego kolegę.-))). Pomógł mi profesjonalnie rozwiązać problemy finansowe w sposób mnie rewelacyjnie zadowalający. Polecam naprawdę Pana Piotra, gdyż kultura osobista, wiedza , oraz znajomości i pomysłowość , doprowadziły do rozwiązania mich problemów.-))). Szczerze polecam.-))).

Adres IP:185.25.217.219

Andrzej Jastrzębski

Gorąco polecam szczególnie panią Marlenę.Bardzo miła profesjonalna obsługa.

Adres IP:31.0.38.202

Izabela Ziółkowska

Polecam Panią Angelikę Artymiak, która pomogła mu wyjść z chwilówek. W ciągu tygodnia wszystko załatwiła. Dzięki Pani Angelice wyszłam na prostą, pełen profesjonalizm. Dziękuję

Adres IP:31.0.41.4

Beata Wieczorek

Polecam współpracę z Panem Adrianem. Miałem trudną sytuację i opóźnienia w spłatach, a Pan Adrian w dwa dni załatwił moją sprawę. Profesjonalna i szybka obsługa.

Adres IP:185.220.101.48

Wojciech

Bardzo serdecznie dziękuję Pani Paulinie Zając za pomoc w rozwiązaniu moich problemów finansowych. Jej profesjonalizm, zaangażowanie i poświęcenie w załatwieniu tak trudnego kredytu zasługuje na nad zwyczajny podziw odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu z wysoka kultura osobista i jednocześnie cierpliwa. JEŚLI MACIE PROBLEMY POLECAM FIRMĘ HABZA A W I PANIĄ PAULINE ZAJĄC. DZIEKUJE

Adres IP:91.123.176.227

EG

Dziekuje za pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego na splate chwilówek pomógł mi Pan Mateusz Strzeżek, Ewa Czupajlo oraz Paweł Myśliński. Dziekuje bardzo za pomoc !Dziekuje za pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego na splate chwilówek pomógł mi Pan Mateusz Strzeżek, Ewa Czupajlo oraz Paweł Myśliński. Dziekuje bardzo za pomoc !

Adres IP:188.146.24.85

Aurelia

Rewelacyjny kontakt od pierwszego maila ! Pani Angelika Artymiak jest profesjonalistka w swoim fachu. Rzeczowo, na temat, niewątpliwym autem jest również fakt, że sprawa załatwiana jest w ekspresowym tempie 🙂 Klient czuje się zaopiekowany od początku do końca transakcji. Bardzo polecam Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Angeliką Artymiak.

Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę wielu sukcesów.

Adres IP:89.76.176.81

Magdalena

Chciałbym pochwalić bardzo mocno Panią Dorotę Budzyńska jak dla mnie to Anioł wskazujący drogę wyjścia z trudnej sytuacji finansowej i do tego drugi raz mnie uratowała .Daje praktyczne wskazówki jak pozbyć się problemu .Świetnie się z nią komunikuje umie wczuć się w sytuacje ,dodatkowo jej optymizm zaraża .Gdy mówi “Nie martw się” zapala się płomień nadziei że faktycznie tak będzie .Wiadomo ważny jest CZAS i Zdolność . Mnie udało się rzutem na taśmę więc z tym czasem nie czekaj tylko pisz lub dzwoń pytaj już już .

Adres IP:91.224.184.56

Robert

Serdecznie dziękuje oraz polecam p.Agnieszke Trąbińskom bardzo rzetelna rzeczowa i profesjonalna pomoc w mojej sytuacji finansowej pozdrawiam

Adres IP:79.191.209.193

Adam T

Pani Agnieszka Trąbińska to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Naprawdę jest pośrednikiem pomiędzy kredytobiorcą ,a bankiem. Robi więcej niż się wymaga Cierpliwa i rzetelna w każdym stopniu działa profesjonalnie , widać od razu że zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde pytanie. Można jej ufać, jest uczciwa i dotrzymuje danego słowa. Dzięki Pani Agnieszce Trąbińskiej otrzymałem kredyt konsolidacyjny na spłatę chwilówek i kredytów poza bankowych z jedna niższą ratą. Gdyby wszystkie, podobne firmy miały tak uczciwe podejście do ludzi jak Habza Finanse , to nikt już nie miałby zadnych problemów

 

Adres IP:90.196.143.97

piotr trzaskoma

Witam.

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Pani Marlenie Lenk za pomoc w konsolidacji i spłacie moich różnych zobowiązań.
Mój przypadek był trudny, ale dzięki pełnemu zaangażowaniu Pani Marleny udało się wszystko pozytywnie rozwiązać.

Pani Marlena Lenk jest ekspertem finansowym z prawdziwego zdarzenia – poza tym jest bardzo sympatyczną osobą, prowadziła moją sprawę od początku do końca z pełnym zaangażowaniem, a na każde moje pytania udzielała wyczerpujących odpowiedzi.
Zawsze rzeczowa, kompetentna i profesjonalna w działaniu – polecam.

Pani Marleno – jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

Adres IP:89.67.10.162

Mariusz Z.

Chciałbym bardzo podziękować Panu Łukaszowi Kowalczykowi który uratował mnie przed windykacja i komornikiem miałem beznadziejna sytuacje finansowa przez chwilówki. Pan Łukasz zadzwonił po zgłoszeniu na stronie internetowej firmy Habza Finanse i od razu uspokoił, damy rade!!! Tak uwieżyłem że ta beznadziejna sytuacja się zmieni i dzięki Panu Łukaszowi się zmieniła!!! Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Kowalczykowi i firmie Habza Finanse z całego serca Polecam usługi, a w szczególności Pana Łukasza Kowalczyka ekspert finansowy z najwyższej półki. Pozdrawiam

Adres IP:178.43.73.42

Łukasz

Z całego serca dziękuję pani MARCIE DWORAK. Wspaniała współpraca, pełen profesjonalizm. Dzięki pani Marcie mogę spokojnie patrzeć w przyszłość. Polecam.

Adres IP:37.47.45.245

JOANNA

Dziękuje bardzo Firmie Habza Finanse,a w szczegolności pani Katarzynie Czarneckiej za profesjonalizm.Jest bardzo miła uczynna a przede wszystkim skuteczna w działaniach.Dostępna o każdej porze dnia.Pomogła mi wyjść z kłopotów finansowych,serdecznie polecam Tomasz K.

Adres IP:37.248.156.92

TomaszK.

Pan Piotr Sitnicki Super

Adres IP:89.64.25.232

Andrzej Schirbel

Polecam wszystkim firmę Habza Finanse, zwłaszcza doradcę, z którym ja miałam przyjemność “współpracować” Pana Romana Gutowskiego. Miał naprawdę twardy orzech do zgryzienia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, z żadnej trudnej sytuacji nie da się wyjść ” na wczoraj”, ale Pan Roman wykazał się dużym zaangażowaniem i zrozumieniem problemu, stąd naprawdę z czystym sumieniem mogę firmę polecić, jeśli jesteście w sytuacji bez wyjścia. Fakt, że prowizja “trochę boli” ;), ale jak nie masz skąd uzyskać pomocy, to przestaje mieć to aż takie znaczenie.
Pracownikom Habzy, głównie Panu Romanowi Gutowskiemu, dziękuję za determinację, życzę samych efektywnych działań a Szefostwu Habzy gratuluję operatywnych i oddanych pracowników 🙂
Panie Romanie tak trzymać !!!

Adres IP:89.238.1.12

Ewelina

Moja sytuacja finansowa była dosyć skomplikowana, wydawało mi się, że uzyskanie kredytu będzie niemożliwe. Na szczęście trafiłam do Pani Karoliny Załęckiej, dzięki rzetelnej i profesjonalnej pomocy jaką od niej otrzymałam udało mi się rozwiązać wszystkie problemy finansowe, serdecznie dziękuję.

Adres IP:79.191.161.92

Joanna K.

Bardzo polecam Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę
z Panią Aleksandrą Mirończuk to odpowiednia osoba na właściwym miejscu.
Bardzo mi pomogła.
Mogłam do niej dzwonić o każdej porze, pytać o różne aspekty sprawy.
Polecam – każdemu z problemami finansowymi – firmę Habza Finanse
i Panią Aleksandrę.
Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę wielu sukcesów.

Adres IP:46.175.228.11

Marta CJ

Szczególne podziękowania dla Pani Małgorzaty Rokita z Habza Finanse. Pani Małgorzata w profesjonalny sposób pomogła mi wyjść z problemów finansowych. Zawsze pod telefonem, udzielała kompetentnych informacji, tak pokierował moją sprawą że otrzymałam kredyt w banku. Dzięki Pani Małgosi wyszłam na prostą  pełne zaangażowanie, profesjonalizm.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Adres IP:83.24.125.77

Krystyna

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, Gorąco polecam pania Angelike , staraja sie znalezc rozwiazanie ktore bedzie zadawalajace dla klienta . Kontakt bardzo mily , czuc ze solidaryzuja sie z klientem, Bardzo polecam firme

Adres IP:188.146.192.182

Sławek

Polecam firmę Habza Finanse a w szczególności Pana Tomasza Karpińskiego , który w kilka dni pomógł mi w uzyskaniu kredytu . Bardzo miła współpraca ! Pozdrawiam ?

Adres IP:31.0.67.66

Natalia

Witam. Chciałabym podziekowac w szczególności Pani Paulinie Zająć za zajęcie się moja sprawa która była bardzo trudna i po mimo uzyskania negatywnego wyniku Pani Paulina była bardzo miła, ciepła osoba która mnie picieszala i kazała myśleć pozytywnie. Fajna osoba wyjaśniła wszystko i picieszala, że wszystko się ułoży i pomimo negatywnego wyniku ułożyło się. DZIĘKUJĘ PANI PAULINIE ZAJAC

Adres IP:178.42.30.55

Basia

Niedawno musiałam szukać pomocy finansowej, nierozważnie wpadłam w spirale zadłużenia i już sama nie umiałam znaleźć rozwiązania . Z pomocą przyszli mi pracownicy HABZA Finance pan Mateusz Strzeżek, pani Ewa Czupajło oraz Pan Paweł Myśliński, zajęli się moim problemem z zaangażowaniem i empatią. Spotkałam się ze zrozumieniem, odzyskałam spokój i wiarę, że nie ma takiego problemu, którego nie można rozwiązać, potrzebni są tylko właściwi ludzie. Polecam gorąco w razie problemów finansowych, pomogą sprawnie i profesjonalnie znaleźć rozwiązanie.

Adres IP:185.81.58.169

Jola

Bardzo polecam Pana M. Kwaśniewskiego. Bardzo indywidualnie podszedł do mojego kredytu, gdzie nie było to łatwe i wiele innych firm poległo na starcie. Wspaniały kontakt, świetny specjalista. Szczerze z całego serca polecam.

Adres IP:90.203.124.22

K. Kaminska

Jestem bardzo zadowolony z waszej pomocy a szczególnie umożliwił mi pan Łukasz Kowalski w rozwoju gospodarki w spuprace z panem Łukaszem bardzo fajna tak dalej pozdrawiam was zedrcznie i polecę znajomy swojim Zmyslony

Adres IP:5.173.249.20

Mateusz Zmyslony

Gorąco polecam Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Agnieszkę Flak.
Od dłuższego czasu borykałam się z chwilówkami.
Jeszcze raz bardzo mocno dziękuję i to dzięki Pani udało mi się wyjść na prostą. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Bardzo mi pomogła. Cierpliwa, empatyczna osoba. Mogłam do niej dzwonić o każdej porze, pytać o wszystko. Na każde pytanie udzielała wyczerpujących odpowiedzi, znalazła kilka rozwiązań odnośnie mojego problemu.

Polecam każdemu z podobnym problemem Habza Finanse i Panią Agnieszkę Flak.
Jeszcze raz Bardzo Dziękuję i życzę samych sukcesów.

Adres IP:188.146.162.57

Iwona S

Pan Łukasz Koński specjalista na medal polecam, rozwiązał moje problemy finansowe i w końcu mogę spac spokojnie

Adres IP:46.169.75.188

Ela

Skorzystałem, dostałem pomoc, jestem zadowolony. Jakość obsługi – ekstra.

Adres IP:81.15.209.126

Grzegorz

Bardzo profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do każdego klienta. Pani Dorota pracownik firmy znajduje najlepsze rozwiązania i proponuje tylko najkorzystniejsze ofert. Z sytuacji wydaje się beznadziejnej okazało się, że dzięki wiedzy Pani Doroty Budzyńskiej udało się uzyskać rewelacyjne środki. Super! Polecam, na pewno będę wracał do tego pośrednictwa, no i do Pani Doroty! Pozdrawiam cały zespół!

Adres IP:5.173.176.163

Marcin S.

Serdeczne podziękowania dla Pana Marcelego Kwaśniewskiego za wsparcie, cenne wskazówki i realną pomoc w naszej sprawie.

Adres IP:89.67.90.77

Ewa i Janusz

Miałem wątpliwości czy zadzwonić ze swoimi problemami do Habza Finanse. W końcu się zdecydowałem. Odebrał Pan Piotr, spytał mnie o wszystko co było istotne. Nie ściemniał, nie bajerował, były same konkrety. Przygotowałem to o co mnie prosił. 2 dni później była decyzja kredytowa, ku mojemu zdziwieniu pozytywna. Przez prawie 3 miesiące odbijałem się od banku do banku bez skutku. Szacunek i wielkie podziękowania za skuteczność.

Adres IP:185.135.2.184

Grzesiek

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pani Katarzyna Czarnecka wszelkie formalności załatwiła szybko i bez zbędnych formalności. Decyzja kredytowa pozytywna 🙂 Polecam zarówno firmę jak i Panią Kasię. Jeśli masz problemy z kredytem tylko Habza finance!!!!

Adres IP:83.12.103.150

Basia bardzo zadowolona

Trafiłam do Pani Karoliny Załęckiej i jestem z niej bardzo zadowolona. Rzeczowa, kompetentna, zawsze pomocna, godna polecenia. Bardzo mi pomogła w niełatwym dla mnie sytuacji. Dziękuję bardzo Pani Karolino.

Adres IP:31.179.107.64

Krystyna

Moją przypadkiem zajmował się Pan Łukasz Nowak,chciałam bardzo podziękować za zaangażowanie jakie włożył w moją sprawę.Wszystko została mi wyjaśnione na każdym etapie jasno i zrozumiale.Jeżeli były jakieś wątpliwości z mojej strony to zawsze moglam liczyć na kontakt ze strony Pana Łukasza.Polecam Habza Finance wszystkim w potrzebie.

Adres IP:83.8.166.137

KRYSTYNA

Bardzo polecam firmę Habza Finanse a szczególnie Pana Piotra Bednarczyk bardzo mi pomugl co poprawiło moje warunki finansowe dziękuję.

Adres IP:94.254.199.138

Przemysław

Dziękuję Pani Małgorzacie Rokita za fachową pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego. Nasza współpraca przebiegała bardzo sprawnie, profesjonalnie i co najważniejsze – skutecznie. Pani Małgorzata pomogła wyjść mi z trudnej sytuacji finansowej. Bardzo dziękuję za pomoc!

Adres IP:5.184.29.169

Marek

Pani Joanna Chrześcijańska -osoba, której możecie zaufać, która dąży do wyznaczonego celu. Z mojej strony, przeogromne podziękowania, pozdrawiam 🙂

Adres IP:89.64.15.0

Anna

Dziękuję pani Marcie Dworak za pomoc z wyjścia z trudnej sytuacji finansowej i spłaceniu chwilówek. Polecam firmę im Panią Martę. Pani Marta pomogła mi w uzyskaniu kredytu na spłatę pożyczek pozabankowych.

Adres IP:94.254.168.247

Paweł J.

Witam
Bardzo dziękuję szczególnie Pani Katarzynie Czarneckiej i Pani Dianie Oleszczuk za profesjonalną pomoc w zorganizowaniu i sfinalizowaniu kredytu hipotecznego. Bez pomocy Pań i ich wiedzy byłoby niezwykle ciężko. Panie zawsze były gotowe do pomocy i służyły radą. Jak mawiał klasyk “gorąco polecam tego allegrowicza :)”. Dzięki Paniom marzenia się spełniają.
Bardzo Paniom dziękuję 😀

Adres IP:79.191.229.206

Kubab

Serdecznie polecam współpracę z Panem Tomaszem Karpińskim. Popadłam w ogromną spiralę zadłużenia (kolejną chwilówkę brałam na spłatę innych zobowiązań itd.). Pan Tomasz pomógł mi uzyskać kredyt, dzięki któremu uporałam się ze spłatami pożyczek w instytucjach parabankowych i w końcu „wyszłam na prostą”. Pan Tomasz wykazał się ogromnym zaangażowaniem w sprawę i pełnym profesjonalizmem, a prócz tego – co dla mnie jest również bardzo ważne – to człowiek pełen empatii i zrozumienia.

Adres IP:89.64.23.158

Justyna

Z czystym sumieniem polecam firmę Habza, a w szczególności Panią Katarzynę Czarnecką. W sposób profesjonalny i bardzo szybki pomogła mi uporać się z uzyskaniem kredytu hipotecznego na zakup własnego mieszkania. Pani Katarzyna jest niesamowicie kompetentną i życzliwą osobą. Służyła mi pomocą o każdej porze, w pełni dyspozycyjna, za co bardzo dziękuję.
Serdecznie polecam

Adres IP:88.220.49.239

Urszula A.

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam kontakt z panią Aleksandrą. Pomogła mi wyjść z trudnej sytuacji kredytowej, warto dodać że innym firmom to się nie udało.
Od początku jasne zasady współpracy, świetny kontakt, sprawa załatwiona w kilka dni. Dzięki temu mogę spłacić wszystkie zobowiązania i zacząć od nowa.

Adres IP:37.30.16.105

Tomasz

Chciałam serdecznie podziękować Pani Natalii Błaszczyk za to że teraz mogę chodzić uśmiechnięta i mogę spokojnie spać. Pani Natalka uzyskała dla mnie kredyt gdzie miałam dużo zobowiązań w tym chwilówki. Trwało to około 2 tygodni ale się opłaciło. Trwało to dlatego tyle ponieważ ja jestem osobą roztrzepaną i trochę nieogarnietą ale dałam radę z tymi wszystkimi dokumentami plikami itp. Pani Natalka miała do mnie anielską cierpliwość. I za to chciałam również podziękować. Cały czas byłyśmy w kontakcie. Wszystko biało na czarnym. Miła przesympatyczna kobieta. Gdyby nie Pani Natalka to nie wiem co by to było z tymi kredytami w tym miesiącu. Jeszcze raz Pani Natalko bardzo Dziękuje. Jest Pani kochana. Wszystkim tym którzy mają problemy ze spłatą rat kredytów chwilówek polecam Panią Natalie Błaszczyk. Dziękuję. Ale się rozpisałam ale to wszystko ze szczęścia.

Adres IP:88.156.136.100

Kasia

Polecam Habza Finanse szczególnie Pana Romana Gutowskiego
za profesionalną pomoc w moich problemach finansowych

Adres IP:5.60.148.18

Hanna

Miałem przyjemność współpracować z Panią Karoliną Z. i… mam wielką nadzieję na dalszą współpracę (jeśli będzie taka potrzeba w przyszłości:-) Pełen profesjonalizm, rzeczowe i konkretne podejście do Klienta, kontakt o dowolnej porze dnia i bieżące i wyczerpujące wyjaśnianie wszystkich moich pytań i wątpliwości. Poza tym wszystkie informacje jasne i konkretne oraz – co istotne w moim przypadku – pełne zaangażowanie w wydawałoby się przypadek beznadziejny (jako że wcześniejsze próby współpracy z innymi podobnymi firmami kończyły się lakonicznymi stwierdzeniami: przykro nam, nic się nie da zrobić). Pomimo przejściowego zwątpienia, dzięki uporowi i determinacji Pani Karoliny udało się szybko i sprawnie wyczyścić bazy na tyle, aby uzyskać kredyt konsolidacyjny w banku z prawdziwego zdarzenia:-) Zdecydowanie polecam – jeśli już wpakowałeś się w spiralę zadłużenia, to skuteczna pomoc jedynie u Pani Karoliny. Pani Karolino – raz jeszcze serdeczne wyrazy podziękowania za profesjonalizm, szybkość i determinację oraz fachową opiekę i prowadzenie klienta za przysłowiową “rączkę”:-)

Adres IP:83.4.148.30

Kacper

Polecam firmę Habza Finanse, a szczególnie Pana Bartłomieja Sołkowicza. Zdziałał w mojej sprawie cuda, a wydawało mi się, że już nie mam wyjścia z bardzo trudnej sytuacji. Pan Bartłomiej to osoba bardzo sympatyczna, wyrozumiała, ale przede wszystkim to profesjonalista, z bardzo wysoką kulturą osobistą. Po pierwszym kontakcie z Panem Bartłomiejem poczułam, że mogę mu zaufać, odpowiadał na wszystkie moje (czasami dziwne) pytania. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Panie Bartłomieju bardzo dziękuję za cierpliwość.

Adres IP:188.146.195.32

Roma

Zdecydowałam się na skorzystnie z usług Tomasza Karpińskiego na podstawie pozytywnych opinii znalezionych w internecie. Nie zawiodłam się! Pan Tomek pomagał mi przy konsolidacji chwilowek i kredytów bankowych. Przedstawił mi oferty kilku banków i wspólnie wybraliśmy tę najkorzystniejszą. Zawsze dostępny i udzielajacy odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości, Pan Tomasz był obecny również podczas podpisywania umowy w banku. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!

Adres IP:31.178.208.196

Agnieszka T.

Witam
Bardzo dziękuję Pani Katarzynie Czarneckiej i Pani Dianie Oleszczuk za profesjonalne poprowadzenie spraw finansowych związanych z pozyskaniem kredytu hipotecznego i nie tylko. Dzięki Nim niedługo będziemy cieszyć się własnym kątem. Gorąco polecam współpracę z Paniami, które o każdej porze były do dyspozycji i w sposób perfekcyjny pomagały “ogarnąć” wszelkie trudności związane ze sprawami finansowymi. Jestem ciągle pod wrażeniem profesjonalizmu i kreatywności obu Pań.
Bardzo Paniom dziękuję.

Adres IP:88.156.136.228

Urszula Warszawa

Nie po raz pierwszy korzystałam z usług Habza Finance
i za każdym razem byłam bardzo zadowolona .
Szybka , profesjonalna obsługa , mili i wyrozumiali ludzie .
Polecam każdemu w trudnej sytuacji .

Adres IP:89.64.10.55

Hanna

Do Habza finanse trafiłam zdecydowanie za późno. Gdybym wiedziała wcześniej, że jest firma, która w profesjonalny sposób jest mi stanie pomóc to miałabym mniej nieprzespanych nocy na koncie. Bardzo serdecznie dziękuję Ewie Czupajło i Pawłowi Myślińskiemu za świetny kontakt i cierpliwość.

Adres IP:185.153.35.131

Katarzyna P.

Dziękuję Pani Dorocie Budzyńskiej. Moim zdaniem najlepszy doradca finansowy, nie dość że pomogła mi wydostać się z pętli chwilówek to jeszcze zrobiła porządek w bazach dłużników. Dodatkowo cofnęła mi zgody we wszystkich pozabankowych cyrkach żeby mnie nie kusiło ?
Pani Doroto obiecuję być już grzeczny. Każdemu kto potrzebuje szybkiej pomocy polecam Panią Dorotkę. Słowa nie opiszą jak bardzo mi Pani pomogła… Życzę wszystkiego dobrego całej firmie Habza.

Adres IP:89.64.17.30

Wdzięczny

Chciałabym bardzo jeszcze raz podziękować za miłą obsługę i pomoc w mojej sprawie. Moje podziękowania kieruje do Pani Angeliki Artymiak. Miła, konkretna osoba, która poważnie podeszła do mojej sprawy. Wszystko dokładnie wytłumaczone w sposób zrozumiały. Dzięki współpracy wiem ile spłacam i za co. Raty są dostosowane do moich możliwości co daje poczucie bezpieczeństwa i wewnętrzny spokój. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie .

Adres IP:188.146.58.220

Ewa P.

Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Agnieszką Trąbińską z Habza Finanse. Pomogła mi wyjść z naprawdę trudnej sytuacji, w której na tzw. własną rękę nie dałam rady się wygrzebać. Zawsze pod telefonem, wyczerpująco odpowiadała na moje pytania i wątpliwości, pełne zaangażowanie, profesjonalizm i do tego naprawdę sympatyczna osoba. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Adres IP:46.229.151.210

Magda_Warszawa

Korzystałem z usług firmy Habzai gorąco polecam. Pan Konrad Matusiak w sposób bardzo profesjonalny pomógł mi wyjść z problemów dzięki czemu wraz z żoną możemy spokojnie patrzeć w przyszłość. Bardzo polecamy tego człowieka!!

Adres IP:37.47.25.227

Mateusz

Bardzo chciałbym podziękować Panu Konradowi Matusiakowi !
Pełen profesjonalizm .
Zajął się moja sprawa do końca i z niemożliwego uczynił możliwe !
Dzięki niemu odzyskałam spokój finansowy !
Bardzo dziękuje
Baaardzooo polecam Pana Konrada

Adres IP:89.69.184.159

Joanna O

Wielkie podziękowania za wyciągnięcie mnie ze spirali długów. Pan Tomasz Karpiński pomógł mi w sytuacji bez wyjścia. Fachowo podszedł do sprawy i korzystnie rozwiązał moje problemy finansowe. Zaczynam nowe życie z jedną niską rata miesięczną. Polecam

Adres IP:5.173.160.75

Janusz Paszko

Witam. Chciałabym serdecznie podziękować firmie Habza Finase za udzieloną pomoc w trudnej sytuacji w jakiej się znalazłam. W szczególności chciałabym podziękować Pani Marlenie Lenk, która zajmowała się moją sprawą. Dzięki jej pomocy i profesjonalnemu podejściu do klienta moja sytuacja finansowa uległa poprawie. Gdy wystąpił problem z podpisaniem umowy (mieszkam na Podkarpaciu umowa do podpisu w Warszawie ), wraz z przedstawicielem Banku, który udzielał mi pożyczkę przyjechała z dokumentami do podpisu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Pani Marleno.

Adres IP:91.229.22.27

Ewa

Dziękuję bardzo za pośrednictwo w zakresie uzyskania kredytu konsolidacyjnego, który tylko na trochę niestety pomoże nie za wiele ale zawsze jet to krok do przodu jestem wdzięczy panu konradowi matusiakowi za to jak i również za podwiezienie samochodem w jedną stronę jak i drugą mam nadzieję że niedługo znowu skorzystam z pana usług tylko wtedy niechciałbym już jeżdzić po Warszawach tylko załatwić to w swoim rodzonym mieście

Adres IP:79.163.169.140

Wiesław Brzeski

Dołączam do wszystkich zadowolonych klientów pani Agnieszki Trąbińskiej z firmy Habza Finanse . Jeszcze raz bardzo mocno dziękuje- dzięki Pani udało mi się wyjść na prostą. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pani Agnieszka jest prawdziwym pośrednikiem pomiędzy kredytobiorcą , a bankiem. To co robi wykonuje perfekcyjnie i z całego serca . Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Prowadziła moją sprawę od początku, aż do samego końca. Już po paru minutach rozmowy z panią Agnieszką poczułam się bezpiecznie, a po kilku dniach komfortowo ponieważ od razu poinformowała mnie co mam robić i prowadziła moja sprawę z pełnym zaangażowaniem. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde pytanie. Można pani Agnieszce Trąbińskiej ufać, jest uczciwa i dotrzymuje danego słowa. Dzięki pomocy pani Agnieszki Trąbińskiej otrzymałam kredyt na spłatę chwilówek , a łatwo nie było. Szczerze polecam ! Dziękuje Pani Agnieszko ! Tak trzymać i powodzenia! Na pewno będę polecała wszystkim którzy będą potrzebowali profesjonalnej pomocy ponieważ doradztwo finansowe pani Agnieszki zasługuje na najwyższą ocenę.

Adres IP:37.47.38.120

Beata

Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pani Katarzyny Czarneckiej. Po kontakcie z Panią Katarzyną sprawnie i szybko uzyskałam kredyt. Pani Czarnecka profesjonalnie zaopiekowała się mną.

Adres IP:79.184.69.23

Magdalena

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse w szczególności pana Marcina Kamińskiego który bardzo rzetelnie zajął się moja sprawa i pomógł w uzyskaniu kredytu. Pan Marcin wszystko jasno wyjaśnił. Pełen profesjonalizm

Adres IP:5.173.128.28

Agnieszka

Polecam firmę z całego serca, szczególnie Panią Angelikę Artymiak, oprócz tego że działa cuda w mojej sprawie, to jest przesympatyczna, wyrozumiałą i pełną profesjonalizmu osobą, podejście do klienta na najwyższym poziomie, dzięki niej nie czuje się sama z moimi problemami finansowymi, od samego początku czułam ze mogę Pani Angelice zaufać i się nie zawiodłam !

Adres IP:46.20.58.24

Patrycja

Bardzo polecam usługi p. Andrzeja i całej firmy Habza. Pomogli mi wyjść z trudnej sytuacji. Spłacili wszystkie chwilowki i nareszcie mam spokój i jedna mała ratę. POLECAM !!!

Adres IP:88.149.179.3

Kuba

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Szczególnie polecam Panią Angelikę Arytmiak, która wykazała się pełnym profesjonalizmem i znalazła rozwiązanie dla mojej sprawy, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Na pewno będę polecać firmę dalej! 🙂

Adres IP:188.146.51.245

Basia U

Witam serdecznie, chciałabym bardzo podziękować doradcy- Pani Agnieszce Trąbińskiej za jej zaangażowanie w analizę mojej sytuacji finansowej i ogromną chęć pomocy wyjścia mi z impasu finansowego w jakim się znalazłam. W mojej ocenie jest to osoba z dużym doświadczeniem, ogromną wiedzą i kompetencjami , działająca błyskawicznie, w każdej chwili gotowa do kontaktu, a do tego bardzo serdeczna. Chociaż nie skorzystałam z kredytu, ponieważ znalazłam inne rozwiązanie w międzyczasie, to polecam Panią Agnieszkę gorąco każdemu kto chciałby skorzystać z kredytu za pomocą Firmy Habza Finance.

Adres IP:148.81.190.59

Małgorzata

Serdecznie chciałabym podziękować za udzieloną pomoc i profesjonalne podejście do klienta Pani Ewie Czupajło, Panu Pawle Myślińskim a szczególnie podziękowania dla Pana Mateusza Steżka który od początku miał ze mną kontakt i na bieżąco o wszystkim mnie informował. Tylko ten wspaniały zespół pomógł mi, inne firmy obiecywały wiele a nic nie zrobiły. Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Mateusz Steżek. Pozdrawiam. Bardzo zadowolona klientka.

Adres IP:188.147.43.89

Małgorzata P.

Chciałam z całego serca podziękować Pani Marcie Dworak, dzięki której moje życie znowu ma sens. Jest cudownym aniołem, pełnym empatii i zrozumienia człowiekiem. Dzięki takim ludziom teraz już wiem, że nawet z beznadziejnej sytuacji można wyjść i na nowo cieszyć się życiem. Byłam w krytycznej sytuacji finansowej i nie widziałam już sensu życia… Przez jej wielkie serce, zaangażowanie oraz dyspozycyjność o każdej porze udało się znaleźć dla mnie rozwiązanie wszystkich kłopotów. Dzisiaj na nowo uśmiecham się do swego dziecka i innych ludzi 🙂
Jeszcze raz dziękuję mojemu ANIOŁOWI i szczerze wszystkim polecam Panią Martę.

Adres IP:37.248.192.129

Szczęśliwa Beata

Witam szczerze polecam firmę Habza a w szczególności Pana Łukasza Konskiego oraz Panią Angelike Artymiak wspaniali ludzie wyprowadzili nas na prosta te osoby potrafią zdziałać cuda życzę im wszystkiego co najlepsze i szczerze polecam nie czekajcie z problemami az urosną działajcie szybko firma godna zaufania Polecam Polecam

Adres IP:188.147.101.40

Ewka

Bardzo serdecznie dziękuję Pani Dianie Oleszczuk za pełne zaangażowanie, wsparcie i pomoc w uzyskaniu kredytu na konsolidacje chwilówek przy na prawdę marnej zdolności. Pani Diana jest bardzo miłą, pracowitą i cierpliwą osobą, a współpraca z nią jest idealna, odpowiada na każde pytania, a także jest w stałym kontakcie z Klientem informując na bieżąco, jaki jest postęp w sprawie. Dziękuję również Właścicielowi za indywidualne podejście do mojej sprawy i za uczciwość. Widać, że firma stawia przede wszystkim na Klienta i najważniejsze jest, by Klient rozwiązał swoje problemy. Polecam!

Adres IP:5.173.144.203

Olga

Chciałem bardzo mocno podziękować firmie Haba Finance za pomoc. Pełne zaangażowanie, profesjonalizm od samego początku współpracy. W szczególności polecam Pana Pawła, który przeprowadził mnie przez każdy etap procesu. Pan Paweł był rzetelny, rzeczowy i cierpliwy pomimo miliona pytań z mojej strony. Dziękuję również Pani Kasi oraz Panu Mateuszowi za pomoc w kompletowaniu niezbędnych dokumentów oraz za profesjonalizm i wiedzę jaką posiadają w tym temacie. W sytuacji, która wydawała być się niemożliwą do rozwiązania ta trójka zrobiła wszystko co w ich mocy żeby to przedsięwzięcie się udało.

Dziękuję i pozdrawiam

Adres IP:146.60.168.57

Michał K.

Wraz z mamą miałam przyjemność być obsługiwana przez Pana Piotra Bednarczyk. W jego przypadku określenie dobry specjalista nie ma racji bytu. Pan Piotr wykazał się doskonałą znajomością wiedzy bankowej, krok po kroku dokonał niemożliwego wyciągając mnie i mamę z pętli chwilówek.Gdy moje zwątpienie sięgało zenitu z braku możliwości wzięcia kredytu bankowego Pan Piotr znalazł sposób jak mimo małego dochodu można skonsolidować w kredycie bankowym chwilówki i jeszcze uzyskać dodatkowo wolne środki. Szybki przekaz informacji, motywacja, precyzyjność a przede wszystkim skuteczność w działaniu to są cechy dobrego pośrednika finansowego co udało mi się doświadczyć na własnej osobie.Jedyne czego żałuję to że wcześniej nie trafiłam do Państwa z narastającym problemem. A Panu Piotrowi życzę dalszych sukcesów i z przyjemnością polecę mu innych klientów jeśli się nadarzy taka możliwość. Pozdrawiam.

Adres IP:185.93.94.159

Katarzyna

Bardzo dziękuję za pomoc!Sytuacja była według mnie beznadziejna, stres nie do opisania, telefon dzwoniący co 15 minut,doslownie-czarna dziura,bilansowanie nad przepaścią.Znalazłam w internecie informacje na temat konsolidacji chwilówek.Zadzwoniłam i miałam przyjemność poznać Panią Aleksandrę Mirończuk.Pomogła mi w uzyskaniu pieniędzy na spłatę chwilówek i dzięki niej wyszłam na prostą i mogę normalnie funkcjonować.Zadluzenie siegało 30.000zł.Naprawdę polecam!Z chwilówek można wyjść!

Adres IP:46.134.123.210

KaTaRzyna

Polecam wszystkim potrzebującym pomocy i wsparcia w sprawach finansowych firmę Habza Finance ze wszystkich możliwych powodów a w szczególności Panią Monikę Karaś. Rzetelne, profesjonalne i ciepłe podejście do człowieka a nie tylko jako do klienta. Zawsze chętnie wysłucha, doradzi z całego serca i najważniejsze, zawsze pomoże. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam 🙂

Adres IP:37.47.21.2

Jolanta M.

Polecam pana Bartka Sołkowicz’a/ Pełen profesjonalizm i rzetelne podejście do klienta.Jestem zadowolony w 100 %

Adres IP:109.196.62.140

Damian

Wspaniali fachowcy przez duże ” F”, a w szczególności Pan Mateusz Strzeżek, któremu serdecznie dziękuję za profesjonalną pomoc. Szybkość działania i zaangażowanie w sprawie.

Adres IP:195.136.31.81

Zadowolona Klientka

Polecam firmę Habza Finanse. Moją sprawę prowadziła pani Katarzyna Czarnecka współpraca była bezproblemowa , pani kasia wszystko zrobia żebym uzyskala kredyt dzięki temu moje problemy z chwilówkami sie skończyły z całego serca bardzo dziękuje 🙂 i polecam moja sytuacja była bardzo trudna myślalam ze nie ma z niej wyjścia ale pani kasia sobie z nią poradziła jestem bardzo jej wdzięczna . Polecam .

Adres IP:89.70.186.4

Gawlik Magdalena

Polecam firmę Habza w 100 %, za profesjonalne podejście do klienta, za fachowość i w końcu za Pomoc. Przekonałam się nie pierwszy raz że można na nich polegać. Dziękuję.

Adres IP:83.21.208.28

Marzena

Witam.
Bardzo dziękuję za pomoc cierpliwość i pełny profesjonalizm Pani Dianie Oleszczuk do pomocy w udzieleniu kredytu i wyklarowaniu mojej sytuacji finansowej .

Adres IP:31.132.71.118

IZABELA

Dziękuję Pani Agnieszce Trąbińskiej za fachową pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego. Wszystko odbyło się szybko już po skompletowaniu dokumentów, a na decyzję czekałam kilka dni. Dzięki Pani Agnieszce mam jedną wygodną ratę, co znacząco poprawiło mój komfort psychiczny 🙂 pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zajęcie się moją sprawą. Polecam każdemu Panią Agnieszkę i całą firmę Habza.

Adres IP:37.47.113.172

Katarzyna

Polecam firmę Habza , uzyskali dla mnie bankowy kredyt na spłatę chwilówek w momencie, gdy już raczej straciłem nadzieję po wyczerpaniu innych możliwości . Usługa trochę kosztowała, ale święta będą spokojne :).Dziękuje Panu Łukaszowi Końskiemu za zaangażowanie i współpracę.

Adres IP:188.147.40.22

Senior

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse. Pan Łukasz Koński to prawdziwy profesjonalista. Od pierwszego telefonu konkretnie i bez tracenia czasu.Wydawało się niemożliwe (wcześniejsze doświadczenia), a jednak kredyt bankowy dla mnie uzyskał.Dziękuję.

Adres IP:188.147.40.22

Edor

Serdecznie Dziękuję za pomoc. Szybko, profesjonalnie, kontakt z doradcą o każdej porze. Polecam !!

Adres IP:89.64.8.252

Magda

Mi pomógł Pan Bartek Sołkowicz . Potrzebowałam środków na spłatę chwilowek. Nakierowal jakie zdobyć dokumenty , na bieżąco o wszystkim informował i udało się osiągnąć cel za co jestem bardzo wdzięczna. Warto ! Skorzystać z pomocy osób które się na tym znają oraz mogą dużo zadziałać i po prostu pomóc.

Adres IP:5.173.16.182

Patrycja

Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji finansowej, wzięłam łam w kredyty pozabankowe, raty, które przyszło mi spłacać przekraczały moje dochody. Nie wiedziałam co robić. Sytuacja stała się trudna, przeglądając internet trafiłam na reklamę firmy Habaza Finanse. Poczytałam opinie na jej temat i postanowiłam do nich napisać , prawie natychmiast napisała do mnie pani Marlena Lenk. Wysłuchała mnie i udzieliła informacji co należy zrobić , jakie dane będą potrzebne i poinformowała mnie, że zrobi wszystko aby mi pomóc. Dotrzymała słowa. Pomogła mi uzyskać kredyt bankowy, który pozwoli mi spłacić chwilówki. Pomoże wyjść z zadłużenia. Jestem jej bardzo wdzięczna. Jest to osoba bardzo miła i uczynna . Polecam wszystkim, którzy mają podobne problemy, poprzez pomoc tej firmy mogą uzyskać spokój i bezpieczeństwo finansowe. Szczególnie polecam panią Marlenę Lenk osobę empatyczną i profesjonalną. Dziękuję pani Marleno. Życzę dalszych sukcesów.

Adres IP:84.10.115.52

Bronisława

Chciałabym gorąco polecic P. Angelike Artymiak z Habza Finanse która pomogła mi uzyskać kredyt. Moja sytuacja była beznadziejna miałem masę chwilowek już po terminie,do tego wpis do Big do tego duże kwoty, myślałem już ze nic się nie da zrobić, a P. Angelika zadziałała cuda i w bardzo szybkim czasie uzyskała dla mnie kredyt wraz z dodatkowymi środkami dla mnie. dziękuję jeszcze raz i polecam!!!

Adres IP:37.47.57.44

Bogusław Wójcicki

Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc w trudnej sytuacji. Polecam pełen profesjonalizm. Polecam firmę i Pana Łukasza. Człowiek do spraw trudnych i beznadziejnych w uzyskaniu pomocy finansowej . Jeszcze raz dziękuję.

Adres IP:91.212.165.210

Marta

Dziękuję panu Marcelemu K. za pomoc z wyjścia z trudnej sytuacji finansowej i spłaceniu chwilówek.Myślałem,że już nic z tego nie będzie.Polecam firmę HABZA.Pozdrawiam

Adres IP:188.147.101.145

Romuald

Pani Agnieszka Trąbińska  to najlepszy ekspert kredytowy i godna zaufania osoba działająca w branży trudnej dla przeciętnego kredytobiorcy. Pani Agnieszka pomogła mi uporać się z trudnym kredytem jakim jest konsolidacja chwilówek i pożyczek pozabankowych. Prowadząc własną działalność gospodarczą mogę stwierdzić, że na drodze biznesowej Pani Agnieszka Trąbińska wykonuje swoja pracę na bardzo wysokim poziomie. Dzięki pomocy kredytowej  pani Agnieszki udało mi się uzyskać kredyt konsolidacyjny na 10 lat  dzięki czemu uzyskałam ponownie płynność finansową ,a moja firma zaczyna lepiej funkcjonować. Pani Agnieszka  klienta, otacza opieką , jest stale pod telefonem, aktywnie i skutecznie uczestniczy w negocjacjach z bankiem. Pani Agnieszka Trąbińska  jest cierpliwa ,spokojna  wyrozumiała ,ale bardzo zdecydowana w swoim doradztwie, czego osobiście doświadczyłam podczas naszej współpracy. Gorąco polecam współpracę z Panią Agnieszką Trąbińską

Adres IP:37.47.55.4

Basia

Polecam firmę Habza Finanse, szczególnie doradcę Pana Marcina Kamińskiego. Szybko i profesjonalnie pomógł mi uzyskać konsolidację chwilówek. Dzięki niemu jestem w stanie na bieżąco regulować swoje zobowiązania. Dziękuję.

Adres IP:37.47.26.142

Marek Zieliński

Polecam współpracę z Panem Adrianem. Szybko i profesjonalne poprowadził moją sprawę kiedy nigdzie nie mogłem dostać kredytu. Współpraca bardzo udana, a Pan Adrian Glinka calkowicie godny polecenia.

Adres IP:5.173.192.205

Kamil

W sprawie uzyskania kredytu współpracowałam z p. Mateuszem Strzeżek. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, niezwykle pomocny i wyrozumiały pracownik Habza Finanse. Jeszce nigdy załatwianie spraw “urzędowych” nie było dla mnie tak proste i jednocześnie miłe. Co najważniejsze – moje pożyczki zostały skonsolidowane w jeden porządny, uczciwy kredyt. Zdecydowanie polecam p. Mateusza jako prawdziwego eksperta kredytowego!

Adres IP:89.238.54.50

 

Wioletta Blok

Chciałabym bardzo podziękować panu Mateuszowi Strzeżek a także pani Ewie Czupajło i panu Pawłowi Mysliwskiemu za prace i serce jakie włożyli w moja sprawę. Dzięki nim udało mi sie wyjsć z długów i spirali chwilówek. Moja sprawa wydawała sie bez wyjścia a jednak udało sie i to w bardzo szybkim tempie za sprawa tych cudownych osób. Jeszcze raz bardzo wam dziekuje i serdecznie polecam kozystac z ich usług ! 😉

Adres IP:85.221.153.232

 

Adrianna

Polecam współpracę z Habza Finanse. Pan Andrzej Swierzbiński pomógł mi w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego na spłatę chwilówek i moich długów. Cierpliwe wysłuchiwał moich pytań i cierpliwie na nie odpowiadał. Najważniejsze , że udało się pozbyć nieszczęsnych chwilówek i przestały dzwonić telefony ze wszystkich firm przypominające o spłacie. Nie udało się przed swiętami ale chociaż na nowy rok będę mogła spać spokojniej. DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!

Adres IP:95.160.156.71

Bożena z Wrocławia

Polecam Pana Bartłomieja Solkowicza. W mojej beznadziejnej sytuacji jemu udało się ogarnąć moje długi.

Adres IP:83.13.100.86

Kamila

Witam! Chcę podziękować p.Łukaszowi Nowak za pomoc i wsparcie w uzyskaniu kredytu.Dzięki niemu uwierzyłam że można wyjść z długòw. Polecam wszystkim w bardzo trudnej sytuacji finansowej firmę Habza.

Adres IP:83.26.28.204

Joanna

Z całego serca polecam Firmę Habza Finanse. Moją sprawę prowadziła Pani Aleksandra Mirończuk. Pani Ola to prawdziwa perfokcjonistka, zna się na rzeczy, wszystko wytłumaczy, to prawdziwa optymistka, wierzy ze nie ma rzeczy niemożliwych. Mi wydawalo sie ze moja trudna sytuacja finansowa jest nie do zalatwienie do końca nie wierzylam ze sie uda ale dostalam wiadomosc ze sie udalo. Teraz moge spłacać swoje zadluzenia i miec spokojne święta. Firma Habza naprawde pomaga ludziom, polecam wszystkim w trudnuch sytuacjach finansowych a w szczególności polecam Panią Ole to anioł nie czlowiek.

Adres IP:46.77.164.131

 

Katarzyna

Wszyscy tutaj piszą za mało o Pani Dorocie Budzyńskiej. Pani Dorota wykonała rzecz w normalnym świecie niemożliwą. Uzyskała dla mnie kredyt bankowy w naprawdę bardzo ciężkiej sytuacji. Chwilówki mnie już kąsały straszliwie, a ja czułem się z tym tragicznie, miałem czarne myśli. Ale Pani Dorota jest Aniołem, nie dość że uzyskała kredyt to jeszcze mnie wspierała psychicznie i za to wszystko
niewymownie dziękuję. Szef powinien Pani Dorocie dać dużą premię. Co prawda cała procedura trwała dość długo i nerwy miałem już na granicy wytrzymałości, ale warto było znów zadzwonić do Habzy. Żałuję że za długo zwlekałem. Więc ludzie jeśli macie kłopoty, to z czystym sumieniem polecam na kłopoty Habza i Pani Dorota Budzyńska. Habza robi takie rzeczy o których nie śniłosię filozofom ?. Pozdrawiam

Adres IP:94.254.168.218

Tomasz K.

Dla wszystkich załamanych i powątpiewających że już nic nie można zrobić i zmienić w swoim życiu polecam Habza Finanse .Wspaniali ludzie którzy pomogą naprawdę w niesamowicie trudnych sytuacjach i nieważne jaki masz status i że mieszkasz na drugim końcu Polski. Wystarczy ,telefon ,internet .Już przy pierwszym kontakcie z pracownikiem odczuwa się nadzieję , szansę pomocy i pełny pakiet profesjonalizmu z wykonywanych czynności poprzez opiekuna który zajmuje się twoim problemem.Dziękuję Serdecznie Pani Aleksandrze Mirończuk za pomoc w rozwiązaniu moich problemów ,przywróciła mi Pani i Habza Finanse wiarę w ludzi i lepsze jutro i co tu ukrywać dzięki wam mam w końcu uśmiech na twarzy. Habza Finanse naprawdę pomaga Dziękuję ,Dziękuję ,Dziękuję

Adres IP:94.254.248.18

Grzegorz S. Dolnośląskie

Dzięki Panu Marcinowi Kamińskiemu szybko i sprawnie otrzymałem kredyt gotówkowy na spłatę tzw. Chwilówek, polecam tą firmę, szybko, rzetelnie i bezproblemowo. Polecam!

Adres IP:83.31.149.83

Cezary

Bardzo dziekuje pani Angelice Artymiak za szybka pomoc w uzyskaniu kredytu na spłatę chwilówek. Odzyskałam spokój ,place jedna niska ratę i nie zalegam z płatnościami. Jeszcze raz SERDECZNIE DZIEKUJE. Bedę polecac firme HABZA FINANSE i panią Angelikę osobom,które znalazły się w takiej sytuacji jak ja.Pani Angelika jest przemiła,sympatyczna osoba i zaangazowana “całym sercem” w prace która wykonuje. DZIĘKUJE. SERDECZNIE POZDRAWIAM

Adres IP:78.88.80.29

Krystyna N.

Bardzo Dziękuję Pani DOROCIE BUDZYŃSKIEJ Z HABZA FINANSE za okazaną pomoc -uzyskanie kredytu na spłatę kredytów i chwilówek. Dziękuję za miłą i sympatyczną współpracę, profesjonalne i
indywidualne podejście do klienta, wsparcie w trudnych dla mnie chwilach. Dzięki Pani DOROCIE BUDZYŃSKIEJ powoli wracam do “normalności”. Pani DOROTA jest FANTASTYCZNĄ OSOBĄ,
jestem pod ogromnym wrażeniem Jej wkładu pracy w pozytywne załatwienie moich problemów. Polecam Firmę HABZA FINANSE, a szczególnie Panią DOROTĘ BUDZYŃSKĄ.

Adres IP:83.12.190.114

Maria P.

Witam. Chciałam serdecznie podziękować Pani Katarzynie Czarneckiej za profesjonalizm. szybkie działanie i wsparcie jestem pełna podziwu. Dziękuje Pani Kasiu.

Adres IP:83.30.203.30

Agnieszka W.

Bardzo, bardzo dziękuję Firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Dzięki pomocy Pani Izabeli Szermanowicz uzyskałam kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Pani Izo – ogromne podziękowania za szybką i skuteczną pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Dziękuję również za wspaniałą, miłą i ciepłą atmosferę. Wyrozumiałość i cierpliwość. Profesjonalizm. Pani Izo- dziękuję i pozdrawiam.

Adres IP:37.47.58.135

Marzena

Szczerze polecam usługi oferowane przez Firmę, pełen profesjonalizm, doskonały kontakt i szybkie działanie. Uczciwość na pierwszym miejscu. Jeżeli jesteś w trudnej sytuacji dzwoń szkoda życia na zmartwienia! Osobiście pozdrawiam Pana Romana Gutowskiego:) super podejście do klienta! Polecam dla zdecydowanych I pragnących wyjść z zadłużenia.

Adres IP:82.145.220.167

Ania z Sosnowca

Profesjonalna firma i pracownicy. Pani Aleksandra była moją ostatnią nadzieją. Dzięki niej uzyskałem kredyt konsolidacyjny
Serdecznie polecam
Pozdrawiam
Michał

Adres IP:5.173.216.210

Michał

Z cała stanowczoscią moge polecic firme HABZA Finanse.Do klienta podchodza z pełnym profesjonalizmem,zalatwiaja wszystko szybko i sprawnie.Wszystkie dokumenty sa jasne i przejrzyste.Jesli ktos jest zadluzony i ma negatywy w bazach-NIE BÓJCIE SIE ZROBIC 1 szy KROK,HABZA Finanse napewno pomoze i znajdzie dla was optymalne rozwiazanie,wystarczy zrobic 1szy krok.

Adres IP:83.22.250.79

 

Szymon Nowacki

Dziękuje pani Angelice Artymiak za pomoc, w mojej sytuacji było trochę problemów i trochę to zajęło ale się udało . polecam firmę jak i panią Angelikę , nie spotkałem dotąd tak miłej i pomocnej osoby. Zadowolony 100% !!! Polecam!!!

Adres IP:85.219.143.56

 

Patryk

Składam serdeczne podziękowania firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji, wydawało się bez wyjścia. Dzwoniłem wcześniej w kilka miejsc ale skończyło się na zapytaniach do BIK. Tutaj trafiłem na bardzo doświadczonego doradcę Panią Dorotę Budzyńską. Pani Dorota przeanalizowała moja sytuację bardzo skrupulatnie i cierpliwie. Już po pierwszej rozmowie czułem że tylko ona może mi pomóc. Cały proces kredytu to tylko 3 dni. Dostałem warunki bardzo korzystne. Pani Dorota mówiła że będę zadowolony ale nie spodziewałem się w najsmilszych marzeniach że aż tak. Pani Doroto bardzo Pani dziękuję.

Adres IP:89.64.16.180

Dariusz

Dziękuję Pani Karolinie Czarneckiej z pomoc w uzyskaniu kredytu. Żaden bank nie chciał mi przyznać. Dzięki Pani mogłam pospłacać wszystkie chwilówki i mieć jedną rate. Polecam wasze usługi i dziękuje raz jeszcze.

Adres IP:94.254.184.107

 

Natalia

Dzięki p Andzelice Artymiak otrzymałem kredyt gotówkowy, co w innym banku było nie możliwe, mój koszmar chwilowek się skończył. Dziękuję za pomoc i uzyskanie kredytu . Pani Andzeliko jest Pani najlepsza w tym co Pani robi.

Adres IP:31.0.67.225

Bp

Dzięki p. Angelice Artymiak otrzymałam kredyt konsolidacyjny co pozwoliło mi na spłatę moich chwilowek. Pani Angelika dokonała niemożliwego, żaden z banków nie chciał mi udzielić kredytu. Jest osobą w 100%% profesjonalna. Ma bardzo dobre podejście do klienta i zawsze służy pomocą. W każdej sytuacji potrafiła znaleźć wyjście. Pani Angelika jest najlepsza. Polecam firmę Habza.

Adres IP:31.0.47.119

Magda

Nie wierzyłam, że uda się uzyskać kredyt na spłatę chwilówek zwłaszcza tak szybko. Bylo co prawda trochę zawiłości z dokumentami ale na szczęście trafilam na Pana Karola którego wiedza i cierpliwość pozwoliła na uniknięcie powiększania się długu:-) Żałuję tylko,  że nie znalazłam Państwa firmy trochę wcześniej.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Adres IP:94.254.129.237

karolina

Bardzo dziękuję P.Piotrowi za pozytywe i profesjonalne załatwienie mojej konsolidacji, będę w przyszłości polecać państwa biuro pozdrawiam Grażyna Ł.

Adres IP:176.106.110.64

Grażyna Łubczyk

Dzięki pomocy Pani Diany Oleszczuk uzyskałem kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu udało się nawet otrzymać kredyt o wiele wyższy niż przewidywałem. Zdecydowanie polecam usługi Habza Finanse!

Adres IP:37.47.40.121

Marcin M. – Łódź

Firma Habza, a w szczególności reprezentująca ją Pani Katarzyna Czarnecka to synonim świetnej współpracy, indywidualnego podejścia do klienta oraz profesjonalizmu. Trudna sytuacja, którą Pani Czarnecka rozwiązała na najwyższym poziomie, z poważnym podejściem i przede wszystkim – sukcesem, w pełni satysfakcjonuje mnie jako klienta. Tak było za pierwszym razem, kiedy współpracowałem z Habzą i to przekonało mnie, że warto zwrócić się do firmy jeszcze raz. Nie zawiodłem się. Bardzo dziękuję za Pani pomoc.

Adres IP:195.78.239.122

Paweł D.

Wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam tego pana do współpracy.

Adres IP:31.0.65.156

Kamil N.

Habza finanse to pełen profesjonalizm oraz 100% skuteczność. Można by rzec finansowi magicy. Polecam kontakt z Panią Izabelą Szermanowicz. Pani Izabela pomogła mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji – pętli chwilówek. Moja wdzięczność nie zna granic. Bardzo dziękuję.

 

Adres IP:159.205.184.14

Piotr

Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią Habza Finanse. Szczególne podziękowania pragnę złożyć Panu Łukaszowi Koński z którym współpraca była bezproblemowa i w każdej sprawie mogłam liczyć na rzetelną poradę.

Katarzyna Bąkowska

Bardzo profesjonalna obsługa Pani Marleny Tomasiewicz.

Adres IP:31.1.176.553

MT

WIELKIE podziękowania dla Pani Marleny Tomasiewicz. Bardzo kontaktowa, uprzejma a co najważniejsze skuteczna. Pieniądze tego samego dnia trafiły na moje konto. Spiralo chwilówek żegnaj.

Adres IP:188.146.37.22

Iwona

Serdecznie dziękuję Pani Natalii Błaszczyk. Dzięki niej pozbyłam sie spirali zadłużenia i posplacalam wszystkie zalegle chwilowki. Dokonala czegos czego ja sama w stanie nie bylabym zrobić. Dziękuję Pani Natalio raz jeszcze.
Polecam firmę Habza!!

Adres IP: 94.254.242.180

Katarzyna

Z czystym sumieniem mogę polecić Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Dianą Oleszczuk. Pani Diano, ogromne podziękowania za szybką i skuteczną, pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Pani wsparcie i profesjonalne podejście czułam od samego początku współpracy. Mogłam liczyć na Pani pomoc i fachową radę w każdej chwili. Dziękuję za okazaną empatię, oraz dużą cierpliwość do tysiąca moich pytań, dzięki Pani i dla mnie znów zaświeciło słońce. Dziś mogę powiedzieć, że zwrócenie się do Firmy Habza było słuszną decyzją z mojej strony. Polecam Wszystkim, którym problemy finansowe nie dają w nocy spać.

Adres IP:159.205.132.207

Aleksandra z Łodzi

Chciałabym serdecznie podziękować Pani Agnieszce Trąbińskiej z Habza Finanse za pomoc w sytuacji pozornie bez wyjścia.

Adres IP:94.254.248.99

Halina

Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Trąbińskiej za rzetelne podejście do sprawy, zaangażowanie i korzystne rozwiązanie problemów finansowych. Bardzo dziękuję i mocno polecam!

Adres IP:91.220.39.15

Michał

Nie udzielamy pożyczek ze środków własnych. Nie oferujemy pożyczek krótkoterminowych z terminem całkowitej spłaty poniżej 60 dni. Nie oferujemy pożyczek mających pokryć wydatki do następnej wypłaty. Pomagamy w uzyskiwaniu kredytów oraz pożyczek z banków i instytucji nadzorowanych przez KNF. Zasiłki, alimenty i 500+ nie mogą być jedynym dochodem – przy takich świadczeniach wymagany jest dochód w postaci zatrudnienia lub działalności gospodarczej.

Właścicielem strony www jest Habza Group sp. z o.o. działająca pod znakiem towarowym „Habza Finanse”. Numer w rejestrze Krajowego Nadzoru Finansowego: RPK000616.

Wniosek Online
Wniosek Online