Opinie

Habza Finanse » Opinie
Habza Finanse - opinie klientów, którym pomogli

Korzystałeś z naszych usług? Dodaj własną opinię i pomóż innym osobom w poznaniu Habza Finanse.

 

Przeczytaj najnowsze opinie naszych klientów

Z cała stanowczoscią moge polecic firme HABZA Finanse.Do klienta podchodza z pełnym profesjonalizmem,zalatwiaja wszystko szybko i sprawnie.Wszystkie dokumenty sa jasne i przejrzyste.Jesli ktos jest zadluzony i ma negatywy w bazach-NIE BÓJCIE SIE ZROBIC 1 szy KROK,HABZA Finanse napewno pomoze i znajdzie dla was optymalne rozwiazanie,wystarczy zrobic 1szy krok.

Adres IP:83.22.250.79

 

Szymon Nowacki

Dziękuje pani Angelice Artymiak za pomoc, w mojej sytuacji było trochę problemów i trochę to zajęło ale się udało . polecam firmę jak i panią Angelikę , nie spotkałem dotąd tak miłej i pomocnej osoby. Zadowolony 100% !!! Polecam!!!

Adres IP:85.219.143.56

Patryk

Składam serdeczne podziękowania firmie Habza Finanse za pomoc w bardzo trudnej sytuacji, wydawało się bez wyjścia. Dzwoniłem wcześniej w kilka miejsc ale skończyło się na zapytaniach do BIK. Tutaj trafiłem na bardzo doświadczonego doradcę Panią Dorotę Budzyńską. Pani Dorota przeanalizowała moja sytuację bardzo skrupulatnie i cierpliwie. Już po pierwszej rozmowie czułem że tylko ona może mi pomóc. Cały proces kredytu to tylko 3 dni. Dostałem warunki bardzo korzystne. Pani Dorota mówiła że będę zadowolony ale nie spodziewałem się w najsmilszych marzeniach że aż tak. Pani Doroto bardzo Pani dziękuję.

Adres IP:89.64.16.180

Dariusz

Dziękuję Pani Karolinie Czarneckiej z pomoc w uzyskaniu kredytu. Żaden bank nie chciał mi przyznać. Dzięki Pani mogłam pospłacać wszystkie chwilówki i mieć jedną rate. Polecam wasze usługi i dziękuje raz jeszcze.

Adres IP:94.254.184.107

 

Natalia

Dzięki p Andzelice Artymiak otrzymałem kredyt gotówkowy, co w innym banku było nie możliwe, mój koszmar chwilowek się skończył. Dziękuję za pomoc i uzyskanie kredytu . Pani Andzeliko jest Pani najlepsza w tym co Pani robi.

Adres IP:31.0.67.225

Bp

Dzięki p. Angelice Artymiak otrzymałam kredyt konsolidacyjny co pozwoliło mi na spłatę moich chwilowek. Pani Angelika dokonała niemożliwego, żaden z banków nie chciał mi udzielić kredytu. Jest osobą w 100%% profesjonalna. Ma bardzo dobre podejście do klienta i zawsze służy pomocą. W każdej sytuacji potrafiła znaleźć wyjście. Pani Angelika jest najlepsza. Polecam firmę Habza.

Adres IP:31.0.47.119

Magda

Nie wierzyłam, że uda się uzyskać kredyt na spłatę chwilówek zwłaszcza tak szybko. Bylo co prawda trochę zawiłości z dokumentami ale na szczęście trafilam na Pana Karola którego wiedza i cierpliwość pozwoliła na uniknięcie powiększania się długu:-) Żałuję tylko,  że nie znalazłam Państwa firmy trochę wcześniej.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Adres IP:94.254.129.237

karolina

Bardzo dziękuję P.Piotrowi za pozytywe i profesjonalne załatwienie mojej konsolidacji, będę w przyszłości polecać państwa biuro pozdrawiam Grażyna Ł.

Adres IP:176.106.110.64

Grażyna Łubczyk

Dzięki pomocy Pani Diany Oleszczuk uzyskałem kredyt na konsolidację dotychczasowych pożyczek, co pozwoliło mi ustabilizować sytuację finansową. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu udało się nawet otrzymać kredyt o wiele wyższy niż przewidywałem. Zdecydowanie polecam usługi Habza Finanse!

Adres IP:37.47.40.121

Marcin M. – Łódź

Firma Habza, a w szczególności reprezentująca ją Pani Katarzyna Czarnecka to synonim świetnej współpracy, indywidualnego podejścia do klienta oraz profesjonalizmu. Trudna sytuacja, którą Pani Czarnecka rozwiązała na najwyższym poziomie, z poważnym podejściem i przede wszystkim – sukcesem, w pełni satysfakcjonuje mnie jako klienta. Tak było za pierwszym razem, kiedy współpracowałem z Habzą i to przekonało mnie, że warto zwrócić się do firmy jeszcze raz. Nie zawiodłem się. Bardzo dziękuję za Pani pomoc.

Adres IP:195.78.239.122

Paweł D.

Wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam tego pana do współpracy.

Adres IP:31.0.65.156

Kamil N.

Habza finanse to pełen profesjonalizm oraz 100% skuteczność. Można by rzec finansowi magicy. Polecam kontakt z Panią Izabelą Szermanowicz. Pani Izabela pomogła mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji – pętli chwilówek. Moja wdzięczność nie zna granic. Bardzo dziękuję.

 

Adres IP:159.205.184.14

Piotr

Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią Habza Finanse. Szczególne podziękowania pragnę złożyć Panu Łukaszowi Koński z którym współpraca była bezproblemowa i w każdej sprawie mogłam liczyć na rzetelną poradę.

Katarzyna Bąkowska

Bardzo profesjonalna obsługa Pani Marleny Tomasiewicz.

Adres IP:31.1.176.553

MT

WIELKIE podziękowania dla Pani Marleny Tomasiewicz. Bardzo kontaktowa, uprzejma a co najważniejsze skuteczna. Pieniądze tego samego dnia trafiły na moje konto. Spiralo chwilówek żegnaj.

Adres IP:188.146.37.22

Iwona

Z czystym sumieniem mogę polecić Firmę Habza Finanse, a w szczególności współpracę z Panią Dianą Oleszczuk. Pani Diano, ogromne podziękowania za szybką i skuteczną, pomoc w mojej trudnej sytuacji finansowej. Pani wsparcie i profesjonalne podejście czułam od samego początku współpracy. Mogłam liczyć na Pani pomoc i fachową radę w każdej chwili. Dziękuję za okazaną empatię, oraz dużą cierpliwość do tysiąca moich pytań, dzięki Pani i dla mnie znów zaświeciło słońce. Dziś mogę powiedzieć, że zwrócenie się do Firmy Habza było słuszną decyzją z mojej strony. Polecam Wszystkim, którym problemy finansowe nie dają w nocy spać.

Adres IP:159.205.132.207

Aleksandra z Łodzi



Nie udzielamy pożyczek ze środków własnych. Nie oferujemy pożyczek krótkoterminowych z terminem całkowitej spłaty poniżej 60 dni. Nie oferujemy pożyczek mających pokryć wydatki do następnej wypłaty. Pomagamy w uzyskiwaniu kredytów oraz pożyczek z banków i instytucji nadzorowanych przez KNF. Zasiłki, alimenty i 500+ nie mogę być jedynym dochodem – przy takich świadczeniach wymagany jest dochód w postaci zatrudnienia lub działalności gospodarczej.

Właścicielem strony www jest Habza Group sp. z o.o. działająca pod znakiem towarowym „Habza Finanse”. Numer w rejestrze Krajowego Nadzoru Finansowego: RPK000616.

Wniosek Online